Pink1122 Baharf canim ben bu postu atalim 1 hafta oldu ayni gun gidip kan vermistim cok sukur kandada cikti allah razi olsun sizden 💜sende saglikla kucagina al inslalah
mrsflowers Pink1122 canım benim bugün betam 2200 küsürdü ama kese daha oluşmamıştı folik asit verdi doktor bebek gelişimi için Cuma kontrole gitcem inşallah görürüm keseyi 🥰
Pink1122 mrsflowers inslalah canim benim benim betanin bigun 3. Gunu ya 2. Gunu yada 4. Gunu tekrar yapilirmis o yuzden yaptrmadim yarin 4. Gunu oluyo doktor yarin cagrdi betaya bakmak icin inslalah💜
Anneci61 Pink1122 ayyy cook sevindim senin adinaa rabbim sag salim kucagna almayi da nasp etsn insallahhh🤗
Ecrinsu Pink1122 amin inşallah cümlemizin cnm benim baya adet agrımlarım oluyo ya ara ara adet olacam mı diyorum acaba
Pink1122 Ecrinsu benimde o belirtilerim adet gunlerimde oldu canim gunu. Gecince test yapminsllah saglikla olur
Princessmom Pink1122 var canım hayırlı olsun. Benmde böyleydi. Geç döllenme olduysa ikinci çizgi baya süre silik olarak görünüyor
Pink1122 Princessmom canim bu postu atalim 1 hafta oldu ayni gun kan vermistim cok sukur pozitif cikmisti sagol💜💜💜💜💜
Princessmom Ecrinsu evet karnm kasıklarım agrıdı göğüslerm şişti agrıdı. Ben adet olacam sandım ama hamleymişim 🥰
Pink1122 nurell canim bir hafta once atmistim bu postu ayni gun kan. Vermistim pozitif cikmisti sagol cok sukur rabbie💜
Tazeanne95 Pink1122 Pink1122 erken gebelik testi oluyor olması ikimci çizginin koyu çıkacagı anlamına gelmiyor ki☺️Benmki o kadar silikti ki gözüme görünüyolar sandım çöpe attım bikaç gün snra tekrar yapınca daha koyu çıktı
Tazeanne95 Pink1122 ay çok şükür çok sevindim😌inşallah saglıklı gebelik geçirip sağlıklı şekilde doğum yaparız yavrulrımız saglıklı olsun amin😌🤲🏻