Happycik Azad54 bana doktor 30 haftalıkken verdi sezeryan günümü 38+3 olucak şekilde 1 Mart’ta denk geliyordu. Biz kendi istediğinizde 2 Mart’ta aldik. Nasipse 2 gün sonra yatiş yapılacak 🌸
Kepiiiiianne Azad54 Aynı haftadayız bana martın son haftası dedı doktorum ama bebek kılosu gerıde dıye tam tarıh alamadık🤦♀️ Kızlar nasıl kilo aldırabılırım bebeğe😞
Angels-35 Kepiiiiianne kaç haftalık kaç kilo bebeğiniz acaba benimde geçen ay biraz geride kalmıştı kilosu doğumum da 36. Haftada olacak çok tedirginim bende😔
Angels-35 Azad54 Azad54 bende 34 haftalık oldum bu perşembe kontrolüm var bilmiyorum gün verir mi çünkü benim 36 hafta gibi planlandı doğumum plesanta rahim ağzında olduğu için doğum erken olacak😔
Balusuuuu Angels-35 hiç korkma benim ilk kızım 37de 2 kg doğdu 46 cm ve küvezde bile kalmadı dua et inşallah sorun sende yaşamazsın
Angels-35 Balusuuuu benim geçen hafta 32+5 günlükken 2 kiloydu şimdi 34 haftalık oldum kaç kilo oldu bilmiyorum 36 ya kadar 2500 ü geçer inşallah küvezde kalmaya gerek kalmaz🙏