Ozge3747 Semashbl Yok valla ilk hamileliğimde de hiç öyle düşünmüyordum ben ☺️Ama siz huzursuz oluyorsanız en azından canınız çeken şeyden bir iki lokma alıp tadına bakın yeter bence
D-uysal Merve3460 merhaba benimde 24+2 bugün 57 kilo da hamile kaldım şuan 60 kiloyum. Kilo alamıyorum bebeğime zararı olur mu diye düşünürken 6 dan sonra hızlı kilo alınırmış kilo aradığınız normal ama yinede dikkat etmek gerek daha yolumuz var :)
1prensesannesiyim 26+2 yim 73 kiloyum hamile kaldigimda 71 kilo ile kaldım son verdim baya aldım geri simdi 73 ileride alır mıyım bilmem
gullcannn Merve3460 Canım 23+3 haftalığız. Ben başlarda çok bulantı çektim 7 kilo vermistim. 17. Haftadan sonra düzelmeye başladım. O dönemdende itibaren 2,5 kilo almışım. Ama senin aldığın kilo aralığı normal diye biliyorum aşırı bir durum yok.
sinefil Merve3460 23+1 3 kilo aldım. Çok dikkat ediyorum. İlk gebeliğimde toplamda 15 kilo almıştım bunda daha az almak istiyorum
34_21_23 Merve3460 23+4 te tartıldım 8 kilo almıştım biraz kafaya taktım 1 ay geçti 27 haftalık olduk hala 8 kiloda devam dikkat ettim ekmeği tatlıyı kestim almadım böyle devam inşallah 😂