Ezgi-221 Besiktasliii hadi canım inşallah allahım kolay dogumlar nasip etsin dua et allah yardımcın olsun canım
8899ilknur Besiktasliii Rabbim yardım etsin inşaAllah.En kolay şekilde sağlıkla kavuş bebeğine🤲Banada aklına gelirse ismimle dua edermisin biraz korktuğum şeyler varda Allahım banada sakinlikle,paniksiz ataksız bir doğum nasip etsin inşaAllah 🤲🤲🤲🤲
tandirella001 Besiktasliii benim doğumum gelse buraya yazamazdım telaştan valla 🤣 1 nefeste insallahhhhh 🥰
Mom103 Besiktasliii 2 ci dogum ilkden daha rahat olur derler Rabbim saglikla eline almayi nasip etsin kardesim
Selinaymurat Besiktasliii Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
YaseminBatrk Besiktasliii ayyy Allah kurtarsın tek avazda inşallah. Kaç haftalıksınız açıklığınız varmı . Burayada yazın
Besiktasliii Doğurdum canım 5de suyum geldi 6da sancım başladı 7 de hastaneye gittim 10:41de doğum yaptım şükür🙏🏼
zeyzey87 Besiktasliii çok sevindim sizin adınıza,Rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️ darısı hepimize inşallah🙏🏻
ikievlatannesi Besiktasliii Gözün aydin canım saglikla büyüt bebegini insallah 🤲 bende ikinci dogumumu yapicam insallah ilkine gore kolay mi oluyo gercekten dedikleri gibi