ezos Senemunlu anlaştık Senem hanımla 💓 inşallah hayırlısı olur telefonda görüştük bir kaç kez çok tatlı arkadaş gibi konuşuyor doktor egosu hiç sezmedim 🙏 her konuda kendisi bilgi verdi sizin de hayırlı olsun bebisleriniz 🤗amiinn amin inşallah 🙏 ya işte benim de ilk doğumdan sonra travma gibi kaldı üstümde çoğu şey o yüzden daha çok korkuyorum rabbim hepimizi kurtarsın😁
ezos Dilaraksknclk bahar celen di Medicana da değiştirdik sigortayı iptal edip iki kere muayneye gitmiştik iki muayne ucreti kestiler
ezos Senemunlu bu ay kalp atışını duyduk o yüzden bu ay gelmene gerek yok dedi tahlillerimi yaptırıp watsaptan aticam bişey varsa ilaç yazar diye düşünüyorum🤗bu ayın sonuna doğru giderim heralde senin ne zaman kontrolün
HumamMuamma13 Bmom normalde dorukta ben 160 muayene ucreti veriyorm ve sifir ilgi sadece bes dakika bebegime bakiyo o kadar guler yuzlu vede buna bisey diyemem ama odada kalisim 1 5 6 dakika suruyo bana bi bilgi vermiyo o yuzden ne kadar guvenebilrm bilmiyorm vede doruktaki doktorlarin muayene yapan doktorn genelde doguma girmedgni duydm o yuzden tedirginm sizin doktornz doguma girecegini soyledimi vede fiyatta 3500 mu
Bmom HumamMuamma13 benim doktorum dorukta değil artık muayenehane açtı oraya geçti doğuma yakın numarasını veriyor ve Instagram hesabından takip edebilirsiniz gece 2-3-4-5 farketmiyor sürekli dogumlara gidiyor 3250 fiyatı hatta geçen muayeneye gittiğimde hastamla normal diye konuştuk gece suyu geldi gittim cataldan inip ben sezeryan olucam diye tutturdu dedi yani kendisi geliyor ve çok samimi birisi ben geçen gittiğimde yarım saat kadar kaldım muayene de 140 tl muayene ücreti
Bmom HumamMuamma13 yani kestirip sezeryan yaparız çatin dar vs demiyor benim çoğu tanıdığım kendisinde doğum yspti normal dahi olsa geliyor çünkü ne olacağı belli.olmaz sonuçta komplikasyonlar olabilir sezeryane dönebilir
Senemunlu ezos benimde detayli ultrasonum var martin 17si gibi sonra sona dogru giderim heralde bende , o zamanaa kadar sikingi olmazsa insallah
Zeynocel Bende Neriman Çelik’e gidiyorum.200₺ muayane ücreti daha önce doruk çekirgeye de neredeyse onu veriyorduk ve arada süre ilgi farkı kıyaslanamaz bile…çok ilgileniyor rahatlatıyor ben çok takıntılı biriyim onun o sakin konuşmasıyla rahatlıyorum.Tavsiye kesinlikle ederim.Her gittiğinde bebeğin herşeyine bakar.Sonomar a detaylıya gittim detaylı dan bile daha detaylı bakıyor Neriman hanım her seferinde
Zeynocel Bursa da maddi durumun biraz daha el veriyorsa Rabia ve Neriman hanım yok doğum için o kadar çok veremem daha uygun diyorsanız bence Hatice taşlı Çekirge doruk
Senemunlu ezos ilk gebeligimde sonomarda yaptirmistim , ama bu gebelikte bebegin esigi rahim agzina yerlesmisti o yuzden uludag univ yaptiricam . Senem hanimin hastalarindan giden varmis memnun kalmislar hep o onerdi
Ferahcansmome nnurguler 3 hastane ile anlaşması var. Yanlış hatırlamıyorsam medicana 7500, pembemavi 8500, acıbadem 12000 dedi.
mustakbelanne MKrasnic ben de Rabia Hanımı düşünüyordum. Suda doğumu araştırrken buldum kendisini. Yazınız sayesinde daha bi içim rahatladı. İnşallah aynı etki bizde de oluşur
MKrasnic mustakbelanne inşallah canım, ben de arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Şimdilik memnunuz çok şükür, geçen cuma gittik bir dahaki randevumuz 2 Nisanda. Siz kaç haftalık hamilesiniz 😊
MKrasnic ezos ne demek canım, bu süreçler biraz heyecanlı biraz korkulu, biraz da tecrübesizlikle geçiyor, inşallah birbirimize faydamız dokunur. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
ezos MKrasnic evet hele ki doktor değiştirmek daha zormuş ilk bebiste ne olursa anlamıyorsun ikinci de daha eleyici seçici oluyor insan Allah yardımcımız olsun😁