Seyda2434 Merhabalar ozellıkle tecrubelı anneler cevap verirse sevınırım. Su elektrikli tıtresımlı ana kucagı dıye gecen alet işe, yarıyormu alıp ta memnun kaldım diyen varmı? Bir anne gereksiz dedı hep kucak ıstedıgı ıcın bebek. Kararsız kaldım
DemirleHayat Seyda2434 bebekten bebeğe fark ediyor o. Ben de henüz almadım alırsam ya ikinci el uygun birsey alirim ya da duz ana kucagi alacağım. Ana kucağında durursa ihtiyaca göre sallanan ya da titreşimli alacağım. Çünkü öncelik bebeğin sallanmamasi sonuçta. Bebek kolikse titreşim ise yarayabiliyor. Ama kolik olmayan bebeğe titreşim gerek yok sonuçta. Sallanma da son seçenek. O yuzden bastan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Senmerve Seyda2434 benim arkadasim aldi kendiliginden sallanan muzikli ama bebekler brlli zaman sonra o hiza alisiyor o salalnma hizinda uyumuyor sahabhizli sallanmak istiyor oda mecbur en fazla 1 ay kullanmistir normal kendimizin salladigi anne yani besik aldi benimde anne yani sallanan var buyuk besik yaninda birde bime ana kucagi gelmisti aldigim zaman 70 tl di galiba onu kullandim rahat oldu kengiliginden sallanan muzikliye gerek yok derim sallamadan uyutabiliyorsaniz oyle alistirin cok xukur saha 1 yasinda belki yasinerken ama hic ayagimda sallamadim ilk zmanalar pusette sallanirdi tada anne yani beaiginde salladigimda uyurdu kayinvalidem sepet besik almisti evine onda hic uyumadi putte sallar uyutur oyle yatirirsim yarim saat sonra uyanirdi nor sallanan alin muzik istiyorsanizda donen muzikli doneneceler var ekst sira satilan onlardan alin derim ben oyun arkadasi amigurumi gibi hobi icin evimde yapiyorum bunu siparis almak icin soylemiyorum daha incr bir anne bununla ilgili poat acmisti musteri kazanmak icin bi uyku arkadasi yaptim onunla yatiriyorum biraz oynuyo elinde salliyo elden ele geciriyo pispislayarak salavat getirerek uyutuyorum pispislayarak uyutmak sallamaktan daha kolay ve bir yere gittinizde orsa konaklama zorunda kaldiginizdada sizin icin daha kolay oluyor insalalh bebeginiz hee yerde rahat uyuyan bebislerden olur
Eylul58 Seyda2434 Valla benim yanımda kimsem olmadığı için, üzerine de sırt agrilarim oldugundan bana inşaALLAH kolaylik olur diye sallanan titresimli ve muzikli aldim ebebekten cokta guzel kullanmadim henuz
annee27 Seyda2434 ben elektrikli almadigim icin pisman oldum ev tipi aldm o elektriklerden alsaydim oglum bana gerek kalmadan uyur cok rahat ederdim 🙄
Mavii02 Bu sağa sola sallayıp ninni söyleyen müzikli şeyden mi bahsediyosunuz? Bende çok merak ediyorum eğer ondan bahsediosanız
DemirleHayat Seyda2434 rica ederim ne demek 🥰 yani şöyle ki ana kucağında duran bebek tabii sallanmaya sever ama sallanmaya alışmaya gerek var mi diye sormak gerek. Ben tamamen ihtiyaca yönelik alınması taraftarıyım sonuçta bebek doğduktan sonra da alabiliriz aşırı bir indirim vs yoksa. Ama simdi en az 1000 tl verip kullanmayacaksam neden vereyim ki diyip almadım.
Seyda2434 DemirleHayat anne yani besıgı sallanabilir olanları var zaten hani ona cok gerek varmı bilemedim ilk cocugum heves var ama pişman olmak ta istemiyorum
DemirleHayat Seyda2434 ana kucagi uyku için değil de gun içinde siz is yaparken vs içine koyabileceginiz birsey daha çok hani ana kucagi iyi birsey ama titreşimli ya da otomatik sallanan birsey almak biraz kişiden kişiye ve bebekten bebege gereksizlesiyor. Doğumdan sonra da alabilirsin ihtiyaca göre. Ben simdi temiz ikinci el 200 en fazla 300 civarina olursa öyle özellikli alabilirim ama yoksa düz bir ana kucagi alir gecerim. Bebek severse ya da kolik olursa vs doğum sonrası bebege göre karar veririm diye düşündüm sonuçta en fazla 3-5 günde elimizde oluyor netten sipariş verince artık. Anneler bebek sevdigi sürece memnun kalıyor aslında ama sallanmaya alışmak da iyi birsey değil aslında. Ya da uyku eğitimi için orada uyumaya alışması iyi birsey değil. Ama baskalari da yorum yapsın gene sen karar ver. 🥰
TuanaaOsii Kızlar ben bunu aldım bugun geldi 130 tl fiyatı gayette iş görüyor kardeşim ve ablamda bundan kullandı yiğenlerimde ben nekadar işe yaradığına şahit olduğum için bundan aldım . https://hizliresim.com/IRb3jy
Emirege-10 TuanaaOsii aynen bendede gıri rengi var bükyük çocuklarımda ben memnun kaldım oda oda gezdiriyordum hem hafif hem bebekte çok rahat ediyor yeni ek gıdaya geçincede bebeye yemek yedirmesi rahat oluyor