NebahatBoncuk Akrepbebek ahahaha. Dur kiz daha yolun basindasin. 😂😂ne kriz nobetleri gelecek daha. Ben adami eve almak istemiom. Yahu napiom sana dio. Varligi yetio sagolsun hamilelik boyle boseymis demekki
Akrepbebek NebahatBoncuk vallahi duygularıma tercüman oldun 😂 zavallım ne desem yapıyor ama yaranamıyor bir türlü bana 😂 aslında o maden suyunu içmeyecektim midem şişti ahh bu nefis varya şimdi ne güzel rahat rahat uyuyacaktım 😂
NebahatBoncuk Ayazzzzzz bide dogunca uykusuz kalicaz. Napcaz o zaman bakalim. Mor halkali gözlere simdiden selam olsun 😍
Ayazzzzzz NebahatBoncuk ay dogsun yeter ki)) ben cok merak ediyorum yavrumu yaa😍onu dusununce cok heyecanlaniyorum.
mrv_krgz Meditasyon yapın kızlar (youtube- mutlu anne meditasyonu) O kadar iyi geliyor ki takın kulaklıkları dinleyin ben resmen doğmamış çocuğumla buluştum sanki çok heyecanlıydı ve heyecandan ağrılarımı mide bulantılarımı unuttum :')
NebahatBoncuk mrv_krgz adam uyuyo kalkip yapsammi ki . 😂 simdi der bi bu eksikti 😀😀 denicem kuzum cok sagol
NebahatBoncuk Ayazzzzzz valla ben de öyle. Bunca seyi ben cekiyorum ultrasonda ayni babasi revamı bu 😂
Ayazzzzzz NebahatBoncuk galiba bizim oglan da babasina benziyo)) bide onunla ayni burc olucak of off cekiceyim var)) canlari sag olsun da ❤️