Zeyneep7 Btlcm benim de 9 🌸 ben dayanamayıp 2 erken 1 tane de normal denedim tabiki de negatif 😅 ama umutluyum dediğiniz gibi aşırı bir sırt ve bel ağrım var kaşık değil de karnım ağrıyor bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize ne zaman yapacaksın test canım 😅
Btlcm Zeyneep7 ben dayanabilirsem pazar günü yapıcam erken gebelik testi 😅 eğer daha da dişimi sıkmayı becerebilirsem gecikmesini beklemek istiyorum 🥺 inşallah pozitif haberler alırız 🌟
Btlcm Zeyneep7 başka bir belirtim yok olanlarda regl zamanı olan belirtiler ama benim ilk hamileliğimde de belirtim olmamıştı aynı sırt ve kasık ağrısı 😅 yani kafalar karışık günler geçmiyor 😄
ogluileannesi denizmanzarasi ya bugün bunun aynısını ben yazacaktım vazgeçtim 😀 hiçbir belirti normal bir şekilde hayatıma devam😃
denizmanzarasi ogluileannesi ah canım kalp kalbe karşıymış🥰 ya evet ama erken hamile olsak bile belirti için biz sabredemiyoruz sadece 🙈☺️☺️
ogluileannesi denizmanzarasi kesinlikle 🙄 benim daha 11 gün var 😳 testin yanından bile geçemiyorum o yüzden 😀 güzel haberler verelim inş
ogluileannesi Duramadım bi test yapayım dedim 9 günüm var 🤣 tabiki kalbim kadar bembeyaz bi sonuçla karşılaştım ve hiç belirtim yok 😳😃
Bfduam Inş gelmez beklediğin, akıntı ne renk? lekelemem bitti mi? Bende topik açıcam, adet bittikten iki.gun sonra bir kaç kez leke gelmişti yumurtlama olmaz o süreçteki ona bağlayayım.
Umutluanneee48 Bfduam akıntı her zaman olmuyo ara ara oluyo beyazımsı bi rengi var lekelenme bitti sadece dun yine pembe akıntı ile karışık bi nokta geldi o kadar .
Bfduam Umutluanneee48 benim adetten hemen iki gün sonra o lekeleme geldi bir kaç damla ilişki sonrası, hani senin gibi yumurtlama zamanı olsa ona yorucam.
Umutluanneee48 Bfduam belki erken yumurtlamissindir. yada ilişki sonrası oldu ise tahriş olmuş ta olabilir