denizmanzarasi Nazliasel yaparım herhalde olmazsam eğer😂😂 elimde 2 tane falan kaldı sanırım gebelik ama ovulasyonlarim yeni geldi 😂😂
denizmanzarasi Nazliasel yok olduğum zaman hissetmiştim bu sefer 0 his🤭 mustayim canım burada görev yapıyor eşim sen hangi şehirdensin?
Beatreis Dün de yazdım kızlar çok umutluyum dün adet olmam lazımdı henüz olmadım 1 gün geçti ama dün test yaptım negatifti bugün de olmayınca büyük bir umudum var umarım olur eşime de diyemiyorum umarım olur ya umarım bu son olur 🙏🏻
denizmanzarasi Beatreis canım ins vardır🙏 bu negatifler bizi mahvediyor benimde umudum kalmadı yarın adet günüm ama testim negatif
Nazliasel Beatreis canım benim senide merak ettim kan felan verdinmi inşallah geç döllenme felandirda kendi adima sevinemedjm bu ay ama inşallah sizlere sevineceğim 🙏🙏
denizmanzarasi Nazliasel yaa😔😔 beni bekleseydin de beraber olsaydik bari🙈 neyse bekle yarın geliyorum ben de 🤭 Önümüzdeki ay güzel haberler Alicaz ins🙏
denizmanzarasi Beatreis aminn ins canım sağlıklı bir şekilde ins biz de hamile kalir bebeklerimizi alırız kucağımıza tez zamanda🙏
denizmanzarasi Nazliasel valla benim 1 haftadir sinirlerim çok bozuk, sürekli adet oldum olucam stresi şimdi de olayım da bitsin gözüyle bakıyorum, test sipariş et canım ovulasyon vitamini de alma eşinin gönlü yokmuş çünkü
Beatreis Nazliasel yok henüz canm adet olmadım daha yarın test alıp cumartesi günü yapıcam eğer çift çıkarsa ve eğer inşallah o zamana kadar regl olmazsam pazartesi giderim Allahın izniyle inşallah adet gecikmesi vs değildir ben de çok ümitliyim regl ağrısı gibi şiddetli olmasa da minik kramplar da var 3 gündür sürekli tuvalete koşuyorum var mı bir şey diye olmayınca şükrediyorum felan garip haller içerisindeyim 😂❤️🙏🏻Umarım hepimiz bir gün anne oluruz
sdmr20 Yarın adet günüm şuana kadar hiç bi belirtim yok ya da ben anlamıyorum bilmiyorum 🤷♀️ şimdi sadece göğüslerim ağrımaya başladı adet olurum büyük ihtimalle