_imra_1213 Akşam üstü hafif su geldi hastaneye geldim, ntsde düzenli sancılarim çıktı doktorum yatış yapılsın dedi 1 santim açıklık var şuan odamda takipteyiz biraz korku var normal doğum yapacam inşaallah, tüm hamilelerin Allah yardımcısı olsun 🤲🏻🌹
Mervee26 _imra_1213 Allah kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua edin 💕
Cennetulmeva _imra_1213 Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim❤️ Sürekli dilinde dua olsun canım Allah büyüktür
Masalannesii _imra_1213 rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim sağlıkla bebeğini kucağına al allaha emanet oldun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🙏🌸
Aytenkrsln _imra_1213 Allah yar ve yardımcın olsun canım benim rabbim bir sancıda kurtarsın sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın ve İnşallah darısı bize
yenianne140920 _imra_1213 Şuan aynı durumdayız bende dua istiyorum 🙈 Rabbim kolay kurtarsın inşallah hepimiziiii
Annelikkk _imra_1213 rabbim yardmcin olsun canim ewladni saglikla kucgna al insallh sende bna dua edermsn erkn dogumum olscak bnde yawrumu saglikla kucagma alayim 🤲
YaseminBatrk _imra_1213 ayyy n’aptınız acaba 9 saat önce yazmışsınız sürecinizi merak ettim neler yapınız .Allah yardımcınız olsun tek avazda kurtulun inş sağlıcakla buraya da yazın sürecinizi