2prensesannesi1 😂😂 buda ŞAAAKAAAA ŞAAAKAAAAA CANLARIM BUYRUN SOHBETE 🌸❤️ Karpuz 🍉 çekirdeği yuttum bişey olur mu 😂 valla can sıkıntısı ya 🤗😀 haydı koşun koşun gelin
Minnosunannesiii 2prensesannesi1 kızzzz ödüm koptu gerçek sandım 🤣🤣🤣🤣😘 aman dedim bu gözler bunu da mı görcek 😂😂😂 hay sana da bebeğine de yediğin soğana da dicektime😂🤣🤣🤣😘
Fatos_teke46 2prensesannesi1 ay Allah’ım bir an diycktim noluyor 😁😂 bnde dahil olayım bari 🙈 Muz yedim bebeğim kayarmı 😁😂😂😂
2prensesannesi1 Minnosunannesiii napayım yaa formda dolaşıyordum dedim bi sohbet açayımda canımız annelerimiz gülsün 🌺😀
Minnosunannesiii 2prensesannesi1 ay iyi yapmışsın 🤣🤣 güzel güldüm ben şey diyim o zaman çok telefonla uğraşıyorum acaba bebeğim doğdugunda telefondan anlar mıı 😂😂😂
Senmerve 2prensesannesi1 cik uyi yapmissin sabah sabah mode bulantilari yuzunden moralim bozuktu gulmeye basladim sen bixi guldurdun allahta seni guldursun
2prensesannesi1 Minnosunannesiii canım telefon uzmanı olur doğumhanede telllfonnnnnnnnn telllleefffonnnnnn diye ağlar 😂😂
Minnosunannesiii 2prensesannesi1 28+6 olduk kaç gündür diş ağrısı çejiyorum 5 dişim çekilecekmiş çürümüş hepsi apse yapmış yüzümde ili yüz daha çıkmış ve ben sabaha kadar ağlarken başucumda duran annem sen nasıl doğurcan diş ağrısına dayanamıyorsun dedi 🤣🤣🤣🤣
Omerhatice 2prensesannesi1 tıklatın etmessek nanayi yidik 😂😂 kiz oglende tavuk yemistim çocuğum gıdaklarmi acep😂😂😂
2prensesannesi1 Minnosunannesiii geçmiş olsun canım maşallah anneniz çok güzel moral veriyor :)amn hiç korkma hemen geçip gidiyor doğum bir avazda soğurursun inş sağlıkla kucağına al 🌸
Minnosunannesiii 2prensesannesi1 ayyy inşaallah az önce bi hayal etik ıııııııııı dedim 🤣 aha dedim çıktı 🤣 sonra şöyle bi rahatlama geldi ki sorma sanki gerçek gibi bebeğimi omzuma koydular ama gerçek gibi valla
2prensesannesi1 Minnosunannesiii benim görüşüm o sancılara çekmek zor sancıya dayanan doğum çok rahat olur doğuma yakın kaşıklarına zeytinyağıyla masaj yap rahat olacak doğumun inş
2prensesannesi1 Minnosunannesiii bide nefes çok önemli tek seferde nefes alıp ıııııııkınamn 😂 müthiş olur 😂😂😂