Gulems Merhaba 15+2 gebeyim bulantilarim azaldi ama yemek sonrasi migdeme tas gibi oturuyor ve kusmadan rahatlayamiyorum migdem kayniyor cunku ve gayet az yiyorum kustukcsda halsizlik oluyor napmam gerek sinmiyor yemekler cok kotuyum :( ilk gebelikte 16+2 de tamamen duzelmistim oda ayni gecmisti bundada oyle olurmu bir hafta snra duzelcegime inanamiyorum kusmaktan yorullldum ölüm gbi geliyor aylardir
Masalannesii Gulems bende öyleyim canım benim 18 haftalık oldum ama bulantılarım devam ediyor artık midemde birşey kalmıyor kusa kusa boş ogurmekten karinlarim ağrıdı doktoruna danistinmi prilam dr yazsın sana o çok iyi geliyor bana ilk zamanlar fayda ediyordu şimdi vücudum bağışlık kazandı galiba ne yesem çıkartıyorum
058elf Gulems tam geçtiği söylenemez ama 16 dan sonra hafifledi. Mesela şu an da bulanıyo 30 haftalığız 🤢
Buseumut2011 Gulems canım doktoruna danış prilam dr yazsın sana benimde 18.haftaya kadar sürmüştü doktorum katı beslenmemi söylemişti ben hep tost patates kızartması veya fırında yapıyodm makarna pilav falan yiyodum işe yarıyodu ama tencere yemeği yediğim an kusuyodum 20lerden sonra istediğim herşeyi azar azar yemeye başlamıştım
Srpl07 Ayda başlayıp 4. Aya kadar sürdü. prilam dr. Sanırım gece yatmadan 2 tane içiyordum rahatlatıyordu çok ağır yersem kusuyordum anca. Doktorunuz yazar belki bu bulantı ilacından
T-aksoy Benimde 4. Aya kadar sürmüştü. Allah kolaylık versin inşallah gayet hafif şeyler yiyin mideyi yormayacak şekilde. Salatalık yoğurt ben yerdim en iyi onlar geliyordu. Limonlu su, soda limon, beyaz leblebi, çubuk kraker.
2prensannesl Gulems 7. Haftada başladı 16. Haftaya kadar son gaz devam etti ondan sonra azaldı ama bitmedi şuan 32. Haftadayiz inanın az önce kustum bitmedi bitmek bilmiyor 🙄😢
gzm_uygn 5 ay boyunca kustum ne yediysem çıkardım bazen midemden kan geliyordu, ağlıyordum tek çare doktorum Prilam yazmıştı onu kullandım sende danış önerirse kullan
Gulems gzm_uygn kuzum bana fayda etmıyor cogu seyı denedık bulantım epey azaldı ama yemek sonrası oluyor cok garıp normalde bulanmıyor yemek yıyınce mtlaka gerı cıkarmam sart oluyor mıgdem bence yemeklerı red edıyor