2melek_annesii rabia_12 adet tarihine göre 13 +6 günlük canım sen ultrasona göre mi diyosun anlamadım ben genelde ultrasonda cıkan degil adet tarihine baz alıyorlar dogum için
2melek_annesii Honeyss hamileliğin 2.trimester ayına balayı deniyor genelde güzel ve rahat gectigi için 😊
Himom 2melek_annesii benim ennn kötü trimesterimdi hatırlamak istemiyorum. 3. Trimesterde rahata kavuştum resmen ve son haftalardayım biraz ağırlaştım tek sorun o onun dışımda 3. Trim candır 😅
2melek_annesii Himom benim için 2 ve 3 harika geciyor hep oglumda cok rahattım ilk trimesteri hatırlamak istemiyorum bende😂
Himom 2melek_annesii benim ilk de kötüydü ama çok fazla yüzdüğüm için denizden güneşten tiksinmiştim resmen o sıkıntı olmuştu mide bulantım çoktu ama kusma yoktu.. 2. De kusmalar yanmalar ağırlar sızılar allahım hatırlamak istemiyorum 😅
AybukeA 2melek_annesii balayimsi aylar bizimki de 😅 mide bulantisinin yerini mide yanması aldi biraz. Aksam 8 için geçirirsem yemek için gece uyuyamıyorum, ya da portakal mandalina aksam 8den sonra yersem uyuyamıyorum. Onun dışında rahat cok şükür 🤗
2melek_annesii AybukeA o zaman bogaz tutcan sende 😂oglumda bende hamur işi yedigin gün yanardı onun dısında hergün süt soda içerdim hiç yasamadım mide yanması
Sedamurat 2melek_annesii 13+1 inşallah dedikleri doğrudur 😇😇balayı suit falan 😂😂mide bulantıları fena yapıyor
2melek_annesii Sedamurat benim cok sukur 12 de bitti aslında cokta bulantı kusma olmadı cok sukur sadece fazla tembellik ve halsizlik vardı oda sükür azalıyor oglumla bile ilgilenemez olmustum inşallah tekrar baslamaz o günler
Sedamurat 2melek_annesii benim çok fazla oldu bulantılarım ve oluyor da kusma günde 1-2 en fazla ama bulantı 7/24 devam ediyor olsun yinede bunlar çok güzel şeyler bence 5 yıllık hasretliğim var 9 ay midem bulanmış çokmu mutluyum yani rabbim kimseye aratmasın sağlıkla alalım kucağımıza 😇💙
AybukeA 2melek_annesii aynen tutmak lazım 😅😅 hem kilo ve gebelik sekeri için, hem mide için 🙃 21 haftalik oldu bakalim 3 4 hafta sonra seker cikacak mi ☺
Portakalgeliyor 2melek_annesii ayyy ayy çok heyecanlı geçmicek gibi geliyor bana hala 00.00 bekliyorummm 🙄🙄🥰 teşekkür ederimmm , aminnn 🙏🏻