Mervemir Kızlar geçen hafta doktor enfeksiyon var ilaç kullandım aynı zamanda avuç içi gibi iç çamaşirim şefaf bi suyla ıslanıyor bu su enfeksiyon kaynaklı mı acaba
Zuzumunannesi Mervemir geçmiş olsun canm benimde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı hiç ilaç kullanmadan günde 3 diş sarımsağı çatlatıp yutuyordum veyeşil yapraklı sebzeleri sarımsaklı yoğurtla tükettim elhamdulillah atlattım inşallah sende atlatırsın
deletedmom1242 Benimde aynısı canım kaç haftalıksın ,akıntıda enfeksiyon dan mı acaba?başına gelen vardır belki bilen beklıyeyım bende burda
Kader33 benimde idrar yolu enfeksiyonum var akintilarim oluyor seffaf bazen sarımsi ve yeşilimsi gibi doktorum dedi surekli temiz tut ic camasirlarini ütule falan
Brnrky Benimde enfeksiyon var 2. Kez tekrarladı geçmiyor ilacta kullandim ne yapacağım bilmiyorum artik duayla bebegimin zamanın da doğmasını bekliyorum yapmamız gereknlerde bol bol su içmek iç çamaşırı sürekli değiştirmek gerek ıslak bırakmamak gerek. Bu arada sizin kide normal değil bence doktirunuza bildirin. Kaç haftaliksiniz ?
Mervemir Brnrky 26+1 haftalık sizde çok geçmiş olsun gittim doktora antibiyotik verdi kullandım ama Hale’n şeffaf su var anlamıyorum neden
Mervemir Zuzumunannesi teşekkür ederim canım Peki sen de su gibi akıntı oluyormuydu geçtiğini nasıl anladın gerçekten çok gerildim 😞
Zuzumunannesi Ewet oluyordu sanki idrarımı kaçırıyorum zannediyordum ama akıntıydı hastanede idrar tahlili yaptılar temiz çıktı