sehri_hzr Kızlar 14 haftalığım sabah uyanınca bebek sağıma toplanmış gibi oluyor orası sert sert neden olur yaşayan var mı? Veya hep mi sağda sabah mı çok hissediliyor bilmiyorum ama sormak istedim belki yaşayan vardır
Masalannesii sehri_hzr bendede öyle 18 haftalığım ama gece yatarken farkediyorum sürekli sağımda bir sertlik var elimle hissetmek istiyorum ama bastırmak istemiyorum ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum biraz🙈🙈
asllakts sehri_hzr aynı durumu 14. Haftamda bende yaşadım soluma uyumuştum uyandım sırt üstü döndüm sağa toplanmıştı soluma uyuduğum için sağa kaçtığını düşündüm ben 😅
sehri_hzr umutunannesii henüz kesinleşmedi doktorların kafası karışık 😂Bi erkek diyorlar bi kız bekliyoruz bakalım hayırlısı ne ise o olsun 😍
Masalannesii sehri_hzr cinsiyetimiz kız 🎀kim bilr acıkıyor galiba😂 ama çevremde herkes kız bebekler sağa toplanır diyor tesadüfmü benim bilemedim 😂
MervErdo Masalannesii tesadüftür benim oğlum sağ kaburgamdan bu yere gitmiyo sanki yuvası ora gibi yerleşiyo 😂
sehri_hzr Masalannesii çözeceğiz 😂bende merak ediyorum ne oluyor orada ultrason olsa keşke de baksak evlerde🤣🤣🤣
D-uysal Masalannesii benimde hep sola toplanıyor sağ tarafa yatıyorum sola kaçıyor tırmanıyor resmen sola geçmek için 🤭cinsiyetimiz erkek 💙
ErsiNuray sehri_hzr hetalde cinsiyetlede alakali ya ilk kizim hep soldaydı buda solda hep cinsiyet kesin deil gostermedi kendini kiza bnzyor dedi ama.net deil.daha. 17 haftaligm bnde hep solda
Defnerabia Bebek o tarafta rahat edıyor bu gıbı durumlarda rahmınız sağa doğru demek ki bebekte o tarafa doğru kayıyor canım doktoruna sor oda aynı acıklamayı yapıcaktır benımkı hep öyle idi rahmım sağa doğru o yuzdenmıs yanı bende bılmıyordum öğrendim ☺️
Gizliyiiiz sehri_hzr genelde erkek bebekler sağda olur ondan öyle hissediyorsunuz benimde solda hep sertlik toplanma olurdu
kucuktosbik27 sehri_hzr normal canım bebiş bazen sağda bazen solda oluyor nereyi secerse benim kızımda hep solda 27 deyiz aşağı inincw gene sola geçiyo ora rahat demekki 😅
Sevo03 sehri_hzr benim kızım da öyleydi şuanda bile öyle 33 haftalık hamileyiim solda genelde yine de belli olmaz. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️