oglusannesiii kizlar gelisimi 1 2 haftada geride olan bebegin gelismesi için annenin yapması gereken şeyler varmi . duzeltmek icin ??
Zezell oglusannesiii Yok canım seninle alakalı birşey degil..benimde 24.haftadan beri oyle bir düzelip bir geriye gidiyor butun saglikli yiyecekleri yesemdr yok.o kendo bildigini yapiyo
Ceren35 oglusannesiii doktoru benim Arkadasimi protein agirlikli besleneceksin dedi bakliyat ozellikle mercimek cok yiyeceksin demisti deneyin isterseniz yemegini salatasini corbasini falan
Betulsarda oglusannesiii genel haftasi uyumlu degil demisti 1 hafta geriydi allaha sukur topladi beslenmene dikkat etmen lazim canim her gece pekmezini yiyip yat. Ciddi beslenme cok farkediyor one bile gecer insallah stres yapma bebegin hissetmesin 😚
oglusannesiii Betulsarda Betulsarda insAllah dicemm artiik bunlari. insAllah düzeliriz bizde cok tesekkur ederiim🌸🌸🌸🙋♀️
oglusannesiii Zezell benimkide bu zamana kadar iyiydi cok.sukur son zamanlara yaklaştik boyle bisey cıktı napicagimi bilemdim. inşaallah duzelir bebislerimizz
Zezell oglusannesiii Bende bilemedim açıkçası doktor artik kontrollerimde bana kilosunu soylemiyor cok takiyorsun gerek yok ultrasonunda yanilma payı var diyor