Yesimmmmi 😃konuya nerden başlasam ki bekarkende severdim deterjan kokusunu hamilelikte aşırı sever oldum bulaşık tablettin poşetini açıp sonuna kokluyorum tursilde aynı şekilde hergün yapıyprum aşırı hoşuma gidiyor sizde oylemisiniz
2prensesannesi1 Yesimmmmi ilk gebeliğimde çamaşır detarjanı aşeriyordum hatta ebeyede söyledim gülmüştü 😂 sürekli canım çwkiyordu yiyesim geliyor du bide bekarken sürekli çamaşır jeterjanı koklardım bağımlılık olmuş tu
Minnosunannesiii Yesimmmmi cifff cifffff ciffff domestossssss veeee domestos yumoş bingonun yüzey temizleyicisi beyaz olan bide ahşap temizleyici 🤣🤣🤣 bunları karıştırıp yeri silince ev mis gibi kokuyo ahhh sabah olsada azcık yapsam
058elf Yesimmmmi bende yumuşatıcı kokusu çok severdim hamilelikten ötürü tiksindim şu an bitsin diye sadece eşimin iş kıyafetlerini yıkayacağm zaman kullanıyorm herslde doğumdan sonra da almam yumuşatıcı 😂
Yesimmmmi Minnosunannesiii 😂 bende bağımlı gibi tablet bulaşık makinsanın derarjanını kokluyom birde limınlu cok güzel ya😂
medosegemira Yesimmmmi ayy ben durduramıyorum kendimi şu son zamanlar aşırı arttı deterjan sevdam kafayı yedim onlara durmadan temizlik yapıyorum bi 37+6 haftalıgım duramıyorum yerimde 🤣🤣
Akbulutsevda Yesimmmmi 🥰🥰bennn kesinlikle güzel kokan herseye bayılıyorum hele ki yeni yıkanmış nevresimm☺️☺️