Hamissaglikci Kızlar nasıl gidiyor bakalım cinsiyet öğreneniniz var mı aşermeler tiksinmeler ne durumda
momof3 Hamissaglikci 13+1 olduk 🙏🏼 10 gün önce doktora gittik kanamam vardı şuan bitti çok şükür ama kese yanında hala kanama alamı varmış umarım kaybolmustur.10+6 da direk görmüştük doktorum %95 erkek demişti ama bakalım.14+5 te kontrolüm var umarım gösterir 🤷🏻♀️
Sedamurat Hamissaglikci güzel gidiyor çok şükür birkaç şeyden tiksindim bulantılarım allaha şükür devam 😂😂😂😂13+1 olduk doktorum erkek dedi yarın kontrolüm var kesinleşecek inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza miniklerimizi🤩🤩
Guzelannehnm Hamissaglikci biz de 13+0 ama ısrarla cinsiyet öğrenmek istemiyoruz son ana kadar da öğrenmeyeceğiz 🤗 güzel planlarım ve sürprizlerim olacak 🤗
Ayln1613 Hamissaglikci 13+1 günlük olduk 🥰 geçen hafta doktor cinsiyeti için tahminde bulundu kız dedi bakalım 15. Hafta kontrolüm var kesinleşir
Bussratozaan momof3 bende 13+1 im cok şükür cinsiyeti öğrendik bile 2 hafta önce erkenci çıktı bizim oğlan utanmadı direk gösterdi pipiyi 🙈 bulantılar bitmedi, kasık agrıları var ve uyku uyku uykuu..
Hamissaglikci momof3 canım geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın kanama. Cinsiyeti de nasıl hemen bilmiş iyi valla ne güzel biz daha öğrenemedik 😌
Ayln1613 momof3 geçmiş olsun benim de vardı kanama alanım proluton iğne ve Protestan fitil ile atlattık. ikili tarama testini yaptırdınız mı benim doktorum önermiyor fetal DNA testi önerdi
Hamissaglikci Bussratozaan bulantı bendede yeni bitti uykulu ayakta gezmeler devam canım sağlıkla al kucağına evladını
Hamissaglikci Sedamurat oh maşallah erkek bebek postu oldu sanki 13 haftalıkların bi ben öğrencem yarın bakalım gösterirse 😅
Smyrayldrm Sedamurat 13+3 kızımlaa 🥰 🥰 12 haftalıkken ogrendım bende 🙏 bulantılar dewam bazen halsızlık var uyuyrm bazende ıyıyım ıste ama bulantılar ve herseyden tıskındm 😄😄dondurma yıyrm bol bol sadce
Sedamurat Smyrayldrm oooo maşallah genelde erkekler daha erken gösterir ama sizde çok erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah bende hayırlısıyla yarın kesin olarak haber vericem 😂😂rabbim sağ salim sağlıklı eli ayağı düz kucağımıza almayı nasip etsin 🥰💙💙
Smyrayldrm Sedamurat nazlı degıl allahtan 😄🙏perınatolojı doktoruna gıtım detaylı baktı kız kıx ddı 🙏 benımde 2 oglum var onlarıda erken ogrenmıstm sagolsun evlatlarım merakta koymadı bizi 😄😄😄
Sedamurat Smyrayldrm vallahi öyle çok şanslısın o konuda 20. Haftaya kadar öğrenemeyenleri görüyorum üzülüyorum hayırlısı bakalım
momof3 Ayln1613 ben yaptırmıyorum Çinli ne olursa olsun aohuc değişmeyecek benim için her sey allahtan 🙂Sadece 20. Haftada detaylı ultrason yaptıracağım