Lulus- Kızlar 26. Haftamdayım karnıma bakıyorum sürekli çatlak varmı yokmu diye. hiç ummadığım birşey yaşadım göğüslerim de çatlaklar oluşmuş şokkkk oldummmm. ben bel çevresinde kasıklarda oluyor diye duymuştum 😭😭😌
Kubrabulut Lulus- göğüsler de büyüdüğü için çatlama olabiliyor ne yazık ki… göğüslerinize, kalçalarınıza, göbeğinize masaj yaparak krem ya da yağ sürmenizi tavsiye ederim. Çatlamalarınız erken başlamış. Bol bol nemlendirin ki daha fazla ilerlemesin
T_nisaa Lulus- hayır ilk önce göğüslerde oluyor bende de öyle göğüslerin alt kısmında çünkü gebeliğin ilk haftalarından beri en çok göğüsler büyüyüp değişiyor
paradiseeeeee Lulus- sen benim göğüslerimi görsen 🙈 kaçarsın altları komple çatır çatır çatlamış bende görünce şok oldum krem çatladıkdan sonra sürmeye başladım ama geçti bolunun pazarı malesef 🙉
Lulus- T_nisaa evet göğüslerimi de kontrol ediyordum ama altlardan başladı. İz sanmıştım ama şimdi kırmızı kırmızı 😑
T_nisaa Lulus- bişey olmaz öyle kalmıyor rengi açılıyor belli bile olmuyor ama en kötüsü bence sarkması oma pek bir çözüm yok 🥲