Birminicikanne Hamilelik belirtilerim kaybolmuş gibi hisediyorum 11 hafta 4 günlük olduk fakat bu gün asermellerim ve idrarimda olan baski cikma istegim kesildi birden kendimi hamile gibii hissedemiyorum bebeğim iyimi merak ediyorum akintim da kesildi
Fasulyemibeklerken Birminicikanne o haftalar benim de öyle oldu korkulacak birşey yok vücut hamileliğe alışıyor 🙏
Masalannesii Birminicikanne olabilir canım bu tarz durumlar kimi insan var ilk 5 hafta hissediyor belirtileri sonra doğuma kadar belirtti olmuyor kimi insan var doğuma kadar hissediyor o yüzden sıkma canını normal ama aklına takiliyorsa içinin rahat etmesi için doktora görünebilirsin yüreğini ferah tut güzel anne🙏🌸
Dlkelc09 Birminicikanne her şeyin normalleştigi prenses gibi olacağın haftalara giriyorsun çünkü korkma o yüzden. 6. Ay sonuna kadar rahatça yiyip içer gezer dolaşırsın inşallah. Şikayetlerin azaldıysa şanslısın çünkü. Progesteron hormonu dengeleniyor bu aylarda. Son 3 ay gene eski durumuna dönersin. 2 ay kdr rahat edeceksin o yüzden boylesindir
Birminicikanne gel_artik_bebegim bulantim kesilmisti zaten aserermemm ve surekli gellen tuvalet ihtiyacim gectigi için korkuyorumm
gel_artik_bebegim Birminicikanne ilk 3 ay zor zamanlar sonraki 3 ay en rahat zamanların olucak gebeliğin prenses dönemi diyorlar 2. trimester için endişelenme 😊
kucuktosbik27 Birminicikanne birkaç gün sonra gen baskı artar tuvaletin gelmeye başlar canım normal bunlar bana 3. Aydan sonra bu şikayetlerin gidecek dediler ama 17 . Haftada benim tuvalete çıkmalarım gene artmıştı bebiş aşağı vurup duruyordu 27 deyim hala bazı günler dakka başı tuvalete gidiyorum bazen arada bir oluyo korkmana gerek yok kanaman falan olmadıysa bebiş iyidir vücudun hamileliğe alıştı artık ara ara kasım ağrısı olur gene rahim büyüyüp yukarı çıkacak daha hiç strese girme canım en kötü randevu al bi bak ultrasonda kalp atışını duy bi rahatla ☺️
Birminicikanne kucuktosbik27 doğru söylüyorsun canim kanamamm olmadi bu aylarda bebeğe bir sey olsa kanama olur heralde diye düşünüyorum allah bebeklerimizi korusun insallah gideceğim pazartesi günü teşekkür ederim 🙏
Birminicikanne Dlkelc09 ya zaten kötü bir duruummum kalmamisti sadece yemek yeme istediğim fallan gitti o yüzden korkuyorum
kucuktosbik27 Birminicikanne amiin rica ederim için rahat olsun insan panikliyor herçekten ☺️ sağlıkla al bebişini kucağına 🤲🏻☺️
Esmer06 Birminicikanne canım benim ilk hamileliğin öyleydi ne bir bulantı ne başka belirttim vardı hamile gibi değildim. Emin ol hiç endişe etme bebeğin iyidir. Genede hareketlerine dikkat et çünkü daha çok yeni