hatice9797 Reflü yatağı olmazsa olmaz bir ürün mü bilgi verir misiniz listeye ekleyip çıkarıyorum boşa masraf yapmak istemiyorum
Yunusemreninannesi hatice9797 abimler almisti bende onlardan gordum 6 7 aylik olana kadar kullandilar normal hic bebegimiz kusmadi simdide ayaginda sallama ihtiyaci duyduklari zaman kullaniyorlar bence gerekli bisey yank bende aldim dogrusu.
Glshb hatice9797 etrafimdaki herkes asiri memnun bir sekilde siddetle tavsiye etti bana. Ayakta salladiginda falan rahat oluyor. Ayrica koltukta biraktigindada yanlarinda yastik gibi yerler oldugu icin guvenli oluyor. Benimde alinacaklar listemin basinda.
Siibeell hatice9797 ben kesinlikle öneririm 5 ay boyunca kullandık kustugu zamanlar çok iyi oluyo genzine gitme olayı yaşanmıyo benim iyiki almışım dediğim bi ürün yeni dogunca oturma odaıs yatak odası heryere onunla taşıdım 🤭 sonrada 5. Ayına kadar beşiğin içine koydum onda uyudu
SeymaK hatice9797 ya çok gerekli olduğunu söylüyorlar aslında bana şimdi arkadaşım vardi ama vermeseydi almıcaktım çünkü annem ben siz bebekken yatağınızın altının üst tarafına yastık koyuyodum tümsekli oluyodu zaten yatağa gerek yok dedi yani çok uzun süre de kullanılcak bişey olmadığından gerekirse öyle yapar yine annem diye düşünmüştüm he şimdi arkadaşım vermişken kullanırım tabi bakalım
annelik16 hatice9797 ben aldım kustuğunda boğazına kaçmasından endişelendim görümcem öyle bişey yaşamıştı o da ondan sonra aldı gerekli bişey
Ezolym hatice9797 canım bazıları bebeğin üzernde durmadığını kaydığını söylemişler burdaki bi postta.ben de alacaktım almadım artık yatağının altına bişey koyup öyle çözmek istiyorum sorunu.bi kaç ay sonra kullanılmayacak nasıl olsa diye almadım onun yerine başka birşey almayı tercih ettim ya da kumbaraya atmayı.
Yunusemreninannesi Minnakhamis valla markasi cokta onemli degil bence sunger oluyor zaten yayli yatak gibi degil ben soktan aldim
-Kbra8- hatice9797 ablamdan görmüştüm bende. Hep onda yatırdı beşiğine bile. Gündüz de odada hep onda yatırıp yanına aldı. Kustuğunda falan genzine kaçmıyor gaz sorunu hiç olmadı bayağı da kullandı beşiğinde falan. O yüzden bende kullanacağım şahsen.
Minnakhamis Yunusemreninannesi anladım teşekkür ederim ☺️🌸 bende alacağım ama bir türlü karar veremedim hangisini alayım piyasada fazlaca çeşit var kiraz çekirdekli vs..
mmavi Bence gerekli hem reflu icin, hemde babynest gorevide gorur diye dusunuyorum. Babyjem aldim ben dokusu kafa boslugu olmasi onceligimdi☺️
Minnakhamis Yunusemreninannesi evet gaz için özellikle gazı çok olan bebekler için kullanılıyor ama bizimkiler öyle olacak mı bakalım 🤷🏻♀️