Esenerdgn 12+5 günlük hamileyim bulantım kusmam olmadı çok rahat geçiyor hamileliğim idrar yolu enfeksiyonum var o bikaç gün kusturdu o kadar. Herkes rahat geçiyor erkek olacak kızlar yorar diyor rahat geçirip kız olduğunu öğrenen var mı 😊
Fasulyemibeklerken Esenerdgn ÇOK şükür rahat geçti kızım olacak. Bence sağlıklı olması için dua edin kız da erkek de ne olursa olsun evlat 🥰🙏
mercimeginanne Esenerdgn benn ✋🏻 Şükür Rabbime en başından beri çok rahat geçiriyorum 🙈😍 bazen bişey olsada azcık nazlansam diyorum ama olmuyor 😂 (kız)
Happy- Esenerdgn benimde kizim olacak senin gibi çok rahat geciriyorum ilk kizimda boyle degildim herkes erkek diyordu ama kizim olacak insallah 17 haftaliğim
Mlk8 Esenerdgn benim ilk hamileligimde hic bulantim olmadi 1 gün bile,kizim oldu.simdi ise bulantilardan supehelenip hamile oldugumu anladim 13 haftam bitiyo hala bulantı ilacı kullanıyorum ve yine kızım oluyo😃 hurafeler bende tutmadi
Esenerdgn Fasulyemibeklerken öyle tabi ama herkes aynı şeyi söyleyince aksini yaşayayan var mı diye merak ettim 😊
Mlk8 Mlk8 evet özele gidiyorum.ilk gebeligimde 10. Haftada simdi de 12. Haftada öğrendik cinsiyeti.iki gebeligimde ayni doktorda.
kucuktosbik27 Esenerdgn valla benim bi kasık ağrım rahatsız ediyordu bide sürekli uyku halindeydim çok yorgun hissediyodum kendimi oda 4 . Ayda geçti. 2 aylıkken mide bulantısı oldu öğürüyodum kokulardan 10 kere kusmamışımdır herhalde oda 4 . Ayda geçti kızım olacak benimde ☺️ her hamilelik farklı oluyor diyorlar ama kalıplaşmış bazı şeyler var beni gören oğlum olcak sanıyodu 😅
Leylak1626 Esenerdgn benim ne mide bulantım ne başka şeyim oldu ☺️ 20 haftaligim artık bel ve bacak ağrım var onunda daha önceki rahatsızlıklarim tetikliyor diye düşünüyorum. Çevremdekiler kız yol yürütmezmis bacağa vurur diyor ondan öncede rahat geçiyor diye erkek dediler ablamın kızıda var ogluda oglanda daha çok zorlandı. Bence herkesin hamileliği farklı her anne farklı ben ilk 3 ay yaşamadığım duygusallığı geçen hafta yaşadım.
Leylak1626 Esenerdgn bide doktor bile kalbi 140 altı atıyor genellikle erkek bebekler böyle demişti 😊 kız çıkınca bişey mi var acaba diye diye göndermediği profesör hoca kalmadı şükür ikimizde gayet iyiyiz 🙏
kucuktosbik27 Esenerdgn genelde annenin içine ne doğuyosa o oluyo bak o konuda baya kişiden duydum ben hamile olduğumu bile rüyamda görmüştüm sonra başka bi rüyada kız bebek gördüm erkek diyenlere kız olursa söyleyecem sizi çocuğuma seni erkek beklediler bak diye ufak çaplı tehdit ediyodum 😅 inşallah Allah gönlüne göre vermiştir canım🥰
Duygus97 Esenerdgn vallahi çok şükür ağrım sızım olmadı ama de bulantısı beni hayattan soğuttu. Onun harici elhamdülillah iyiyim sağlıkla gelsinler prensesler 😊