Ilaydaylmn Kızlar merhaba aşırı mide bulantım var normalde hiç olmaz böyle sebebi ne acaba hiç bulantı yaşamayıp aniden yaşayıp hamiş kaldığını öğrenenler oldu mu aslında pek umudum da yok fakat başımda dönüyor garip hissediyorum 🙁
Mlk8 Ilaydaylmn ✋✋ ben.ilk hamileligimde 1 gün bile bulantim olmadi ama bu sefer bulanti ve bas dönmesinden suphelenip test yaptım hamileymisim. Sürekli sanki araba tutmus gibi bir bulanti ve bas donmesi oluyordu
Mom2525 Ilaydaylmn benim adet olmama bir buçuk hafta varken hiç olmicak bir anda aşırı bulantı yaşadım kusucam zannettim ki ben hiç kusamazdim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim daha sonra da hiç kesilmedi 10 haftalık şu an ve 6 haftadır aşırı bulantı yaşıyorum canım inşallah seninde pozitiftir
Melodi2 Ilaydaylmn öncelikle haktan hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Ben 4. Haftada yaptığım yemekten midem bulandı şüphelendim ama ihtimal vermedim. Ve taaaki o tavuğu yemek işkence gibi gelene kadar test yapmadim Test yaptigimda 2. Çizgi çok az belli ediyordu kendini ama görünüyordu Adetimden 4 gun once yapmıştım testi
Mlk8 Ilaydaylmn sağlıklı olsunlar da hepsi ayni kizi da erkegi de🌸 hakkınızda hayırlısı olsun.kan testi yaptırın rahatlayın ☺
Ilaydaylmn Mom2525 inşallah canım hamilelerin duası kabul olur bize dua et olur mu şimdiden allah razı olsun 🧿🤍
Mom2525 Ilaydaylmn inşallah canım benim güzel haberini duyurursun ama idrardan test yapacaksan eczaneden biraz pahalı erken hamilelik testi al daha garanti bende diğerlerinde negatif çıkmıştı erken test ile pozitif çıktı