AhsenDeniz Can anneler isim bulamıyorum kız ve güzel anlamlı çevrem hamile dolu tüm beğendiğim isimelri aldılar ya kala kaldım 😂 Anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum baby girl olarak😍
Prensesannesi41 AhsenDeniz ben İsra koyucam Allah nasip ederse🥰 ama hüma lina arya afra isimleri de hoşuma gidiyo 😀 siZe de fikir olsun 😍
AhsenDeniz Prensesannesi41 Prensesannesi41 Öneriniz için Tessekurler afra hariç hepsi var çevrede afra da tafta gibi :) dalga geçmesinler doğmamış kızımla😂
AhsenDeniz kedidirokedi Ayliz anlamına baktık kökeni bile başka anlamlı degil bide pek ve Türk kökeni yada Arapça olarak bakıyorum Tessekurler cevabinz için😍
Cansu26 AhsenDeniz Ben klasik eski isimleri seviyorum hanzade neslişah leyla ❤️❤️❤️benim oğlum olacak 💙
Cana AhsenDeniz AhsenDeniz ben Ayşe Hafsa düşünüyorum, yalnız isim koyarken anne baba ismi ile bebeğin adını ebced hesabı ile bakın isterseniz, sadece benim önerim
AhsenDeniz tanya25 Benim ismim Ahsen 😊 Hayırlısı olsun güzel anlamlı karar kilcaz inşallah ne zor isim bulmak 🙈
nevfel biz Rana Neslişah koyduk ismini ikinci isim olarak da Eslem Turna ya da Elif Turna dusunmustuk sizede fikir olsun