esraaa18 Semakcy keşke bıraksaydin canım olan olmus artık korkma yapacak bisey yok bir sıkıntı olmaz inşallah bol bol dua et
Semakcy esraaa18 ins canım kimse bilmediği için daha çok panik yapar oldum inan içmeden de dururdum ama yasak ya kimse istemiyo insanın canı daha çok istiyor kafama takıyorum o sebeple hiç bırakamadım
Semakcy T_M yok benim doktorum en geç 36 hafta demişti zaten iki üç hafta önce ağrım oldu bi gece yattım serum verdiler plan böyleydi zaten ikiz olduğu için çok fazla durmazlar dedi
Hasibe123 Semakcy Sağlıkla kucağına al ınşaallah bebeklerini canım bende 32 haftalık ikizlere hamileyim doğumu nerde yapıyorsun.
esraaa18 Semakcy bnde normalde 10yil sigara kullandım hamile olduğum gün bıraktım banada zor geldi bastan birde eşim içiyor hala arada bi kac nefes çekiyorum onun sigaradan inşallah doğumdan sonra başlamam diye dua ediyorum bnde 🙏
42iekti Semakcy malesef bende sıgara kullanıyorum benımde vıcdanım hıc rahat degıl ama vazgecemıyorumda
esraaa18 T_M ikizleri genelde 37de alıyorlar diye biliyorum eğer sıkıntı olursa daha erken doktorun öyle söylemisti banads
Semakcy esraaa18 evet çok nadir 37 görür dedi doktorum ama hissediyorum zaten o kadar beklemezler çünkü karnım hem küçük hem de aşırı baskı yapıyorlar rahimde incelme vardı daha fazla durmaz dedi doktor
esraaa18 Semakcy Bn suan 29+3teyim hic durmuyor lar diyorum 37ye kdr nasil duracaklar karnimda geceleri uyuyamıyorum dönmekten sabahları esim ise giderken uyanıyorum birdaha uyku girmiyor gözüme 4-5 saatlik uykuyla duruyorum yarim yamalak birde insan düşünüyor nasil olucak diye kafaya takıyorum cok herseye sarar oldum
Semakcy esraaa18 ins başlamazsın keşke tiksinseydim o kadar rahat hamilelik geçirdim ki su ara anlıyorum hamile olduğumu ne aşerme ne mide bulantısı hiç bişeyim olmadı normal hayatıma devam ettim hep
esraaa18 Semakcy ben tiksinmeden bıraktım canım bnde Allah’a sukur bulantım kusmam oyle sayilidir yani Allah’a şükür bi kac badire atlattık onun dışında bir sorunm olmadı bnmle birlikte hamile olan arkadaşlarımin istahsizlik bulantı kusma sürekli şikayetleri vardi bn sasiriyordum kendime
Semakcy esraaa18 34.haftadan sonrası Daha iyi kendini şartlandırma 37 ye kafana takma evet hiç dönemiyorsun gece uykusu sıfır çok hareketliler ciğer geliştirici falan oldun mu hiç
esraaa18 Semakcy biraz daha almışlardir 😊Allah yardımcın olsun canim doğum olduktan sonra yaz merak ettim
Semakcy esraaa18 yazıcam canım ins almışlardır kendime çok şaşıyorum normal de hızlı kilo alan biriyim 69 la hamile kaldım 75 kiloyum suan çok aşırı yemedim canım ekstra bisey istemedi doğum dan sonra kendime geleyim yazacağım 🙂🙂🙂