Selcanoran Kizlar 3 gun once doktora gittigimde kese vardi bebek yoktu ultrason kagidindada bazi terimler var anlamini biliyormusunuz AO %98 yaziyor o ne demek D nin karsiligindada 8.0 cm yaziyor lutfen bilrn yazsin
Kaderimm Selcanoran cnm anlamlarini bilmiyorum ama ilk haftalarda bebeğin gozukmemesi çok normal bunun için canını sıkma
Hilalavci Selcanoran doktorunun ne dediği önemli burda kese olabilir ama haftan erken olduğu için bebek görünmemiş olabilir bende kese gördüm 1 hafta sonra bebek gözüktü kalp atışı ile 5+4 teydi kese görüldüğünde senin haftan kaç
Sita3434 Selcanoran canım o hiçbir anlam ifade etmiyormuş ben de 96 yazıyordu merak etmiştim baya. Bir önemi yokmuş
Selcanoran mlkkk yok duymadim iki kere hastaneye gittim ilkinde kese bile yoktu 4 gun once kese vardi bebrk yoktu haftaya gidicem doktor olusur dedi 10 gune bakalim hayirlisi
Denizin Selcanoran d kese boyutu yüzde yazan yerde tahmin ettiği şeyin oranı sanırım , sen sakin ol pes etme bol dua et 🙏hepimiz bişeyler atlattık sen hep iyi düşün güçlü ol canım
Masalannesii Selcanoran bununla ilgili instagramda bir postta denk geldim bugün ulturoson kağıdında kullanılan terimler diye ama nasıl fotoğrafı yükleyecegim bilmiyorum canım