LivaLiva Pelvan valla bende inanmıyorum doguödan sonra geçeceğine napsam bilemedim inşallah solante ile yarar
Pelvan LivaLiva insallah canim zaten normalde de hamilelikte kesin günes kremi kullanin diyorlar en azindan ilerlemez belki 😊
selen8sefam Pelvan kız annenin güzelliğini alırmış anne hamileyken çirkinleşirmiş erkek guzelleştirirmiş benim bebeğim erkek normalde sivilceli olan yüzümdeki sivilceler geçti mesela herkes guzelleştiğimi söylüyo 😊
Pelvan selen8sefam bende her gün daha cirkin buluyorum kendimi 😂 diorum hamilelik hic yakismadi bazi insanlara cok yakisiyor tabi Rabim bundan geri koymasin insan bebegi icin her seye razi oluyor 😊
selen8sefam Ftmamt111 kız annenin güzelliğini alırmış anne hamileyken çirkinleşirmiş erkek guzelleştirirmiş benim bebeğim erkek normalde sivilceli olan yüzümdeki sivilceler geçti mesela herkes guzelleştiğimi söylüyo 😊
selen8sefam Pelvan sivilceler önemli değilde ah şu çektiğimiz ağrı sızı hepsine bedel Allah onlara sağlık versin napalım katlanıcaz bı şekilde 😊