ogrencianne35 kızlar merhaba 24+2 deyiz ama 14.haftadan beri hıc geçmeyen kuyruk sokumu ağrısı var sizler de de aynı şikayetler var mı bacagim şişiyor ayağım şişiyor tuzlu asla tüketmiyorum erken doğum riskimden dolayı igne ve progestan kullanıyorum çok üzülüyorum 😭😭😭
Minikasya ogrencianne35 Ona siyatik ağrı deniliuor. Rahim büyüyüp sinirlerw baskı yaptıkçada her ay biraz daha artarak devam edecek ve magnezyumda alsan malesef geçmeyecek. Aynı dert bendede var çünkü. Henüz ağlama aşamasına gelmediysen canım oda yakın. Yerinden 10 dakkada zorla kalkacaksın. Üzgünüm. Ayak ve el hatta şu an benimde şiş. Ancak sabah geçecek
Fadmkm ogrencianne35 23 haftalık olduk bizde bugün başladı ağrım çok ayakta kaldığım için zannettim bende burda bekliyim merak ettim
ogrencianne35 Minikasya valla çok zorlanıyorum gün geçtikçe hıc çekilmeyecek bir ağrıya dönüyor çok zor allah yardımcımız olsun
ogrencianne35 Fadmkm ben 12.haftaya kadar hep yattım düşük riskim vardi diye 14.haftadan beri de bu ağrıları cekiyorum
Mercimek26 24+4 olduk saat itibariyle. Ne mide bulantım oldu ne tiksinmem oh çok rahat geçiriyorum gebeliği dedim tak bel ağrım başladı. Bazen o kadar çok oluyo ki ağlıcak duruma getiriyor beni. Salı günü kontrolüm var. Doktora sorucam bakalım
Mumyaso Arkadaşlar ödemelerin en büyük sebebi bol karbonhidrat yemek. Bende şeker çıktı, mecburen karbonhidratı kesince bütün odemlerim gitti. Ağrı için de en iyi şey sanırım spor yapmak. Ama 12. Hafta başlamak gerekirdi. Ne kadar erken o kadar iyi.
ogrencianne35 Mumyaso sanırım okumadınız yazdigimi 😊 ben zaten tuz tüketmiyorum yani bacak şişmesi ödemden kaynaklanmıyor oraya da yazmışım erken doğum riskim var diye benim vucudumdaki ödemin sebebi vurulduğum igne den dolayı. bacak şişmesi kuyruk sokumu agrım erken doğum riskinden kaynaklanıyor
ogrencianne35 Mumyaso yani spor yapmak gibi bi durumum olamaz 12 haftaya kadar düşük riskim vardi 14 haftada erken doğum riskim başladı ağır tempoda yürüyüş yapabiliyorum sadece