Mervensn1 Busra0710 instagramda bilmiyorum ama ben dolaptan aldım bebeği bebek arabasına yatmamış bazı bebekler kabul etmiyor ya böyle yatmak istemiyor arabaya öyle bir şeye denk geldik etiketiyle aldık sayılır sıfır etiketli ürünlerde var
ogrencianne35 Busra0710 ben trendyolda baktım serkan avm diye Instagram da da hesapları var bakın isterseniz
Kayraninannnesi Busra0710 ben noktabebeistanbul sayfasından herşeyine set olarak aldım bebek arabaları falanda çok güzel İnternet sitesinden alabilirsiniz
Busra0710 Mervensn1 ya oraya da baktım, güvenemedim sanki. Bi sorunu kusuru olsa gözükmeyen dedim, eşim sorun yapar.
Mervensn1 Busra0710 anladım tabi güvenmeniz lazım bizde sorun çıkmadı ama bizde çıkmadı diye sıkıntı olmayacak değil tabi 🌸
ogrencianne35 Busra0710 daha sipariş vermedim önümüzdeki hafta içinde vereceğim trendyolda iade de edebiliyorsunuz hem istanbul da mağazası Instagram dan bakabilirsiniz
Busra0710 ogrencianne35 evet haklısınız iade olayı içimi rahatlatır. Bende instagramda ipek çocuk gereçleri sayfasına baktım, 849 tl çok şık travel sistemdi. Ama işte emin olamıyor insan
Beyzali Ben civil de nette bi tane gordum 900tl guzele de benzyr canli ona bakip sonra netten almayi dusunyrm
Busra0710 Beyzali onu bende merak ediyorum, instagramda gördüğümde neredeyse aynı onun gibiydi. Bu pandemi sebebiyle gidemedim bi civile
UmayAsya Minicityden aldım instagram hesaplari bu ama gitti gidiyordan sipariş verdim pusetli 1090 liraya geldi indirimde
uykusuzbirben Busra0710 Instagram kullanmıyorum ama letgodan travel sistem bebek arabasını 450 liraya aldım noramlde 700 800den aşağı satılmıyo ikinci elleri. Çok temz ve az kullanılmıştı pusetide dahil. Bu konuda karlı olduğumu düşünüyorum 😃
353 Bende bebegoldturkiye diye bi siteden aldim ilk defa ama efsane urun gercekten kalitesi olsun rengi olsun paketlenmesi cabuk gelmesi baya memnun kaldim 850 tlye almistim
Busra0710 353 aa bu sayfayı bende takip ediyorum, memnun musunuz ağır mı katlanması felan nasıl zor mu. Çok aşırı yer kaplıyo mu
Vildan_C Busra0710 Biz aldık 740₺ idi aldığımızda puseti ile beraber ve çok sağlam birkaç kere denedik tavsiye ederim💁🏼♀️
Ayse2011 Busra0710 burdan bakabilirsin gümrük malları çok uygun markalar var. Birde letgo ya göz gezdir ordada sıfır ürünler uyguna yada alıp kullanamayanlar var istersen ben bu şekilde yapıcam hiç servet dökmek istemiyorum.
Busra0710 Ayse2011 kesinlikle bende servet ödemek istemiyorum, sonuçta 7 24 dışarda da değiliz yani. İşimizi görsün yeter. Ben en fazla 1000 lira düşünüyorum
353 Busra0710 gayet memnumun tabi yer kapliyor ama asiri derecede degil cok kaliteli katlanisi basit gayet guzel ve hafif ozellikle kolay sürülüyor her yöne çevrile biliyo hic zorlanmadan yani pisman olmazsiniz alirsaniz 🙏
Ayse2011 Busra0710 aynen öyle dedigim sayfada cok uyguna olanlarda var bilginiz olsun ben her zaman letgocuyum gerçi 😂