Ayca00 Kızlar kar aşeren var mı aramızda ya böyle ağız dolusu kütür kütür yemek istiyorum gördükçe iştahım kabarıyor maalesef yaşadığım yere de kar yağmıyor nefsimi köreltmek için buz yedim ama yerini tutmadı 😂😂 neden bir insan kar aşerir ki 😆
Elbet-birgun-kavusacagiz Ayca00 ayyy ben cok severim kar yemeyii ankaraya yagdigi zaman balkona legen koymustum yemek.icin 🤣🤣
Glcn22 Ayca00 bu sene 3 kere kar yağdı yaşadıgım yere 3 ününde tadına baktım 😂😂😂 eşim her gördüğün de kızdı gizli yedim gene yedim 😂😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Ayca00 kayak merkezlerinin oldugu sehirde akraban tanidik falan yokmu atla get🤣🤣
Ayca00 metehaninannesiii valla keşke öyle bir imkan olsa ne güzel olur 😍 şimdiye kadar iki kere aşerdim birincisini yedim ikincisi kardı yiyemicem galiba napalım sağlık olsun 😂
BamBi Iki hamileligimde hic asermedim. Okuyunca hep asermek nadil bi duygu oldugunu hep merak etmisimdir. 3.ye hamileyim hic öyle aserm3 yine yok. 😶
Ayca00 BamBi çok değişik bir duygu tadı kokusu ağzına geliyor içinden birşeyler çekiliyor sanki 😄 yaşamamak daha iyi bence 😂