elifefee Merve1996 instagramda onuk giyim şafak giyim falan var oraya bi bakın hamile kıyafeti değil ama bol kesim birçok ürünü var bi bakın derim 😉
elifefee Merve1996 ferace için falan da instagramda mintahayse ye bakabilirsiniz ürünler çok güzel ve hamilelere de hitap eden ürünler var😉
zehracinar Merve1996 Ben Fulladan aldım yaşadığınız şehri bilmiyorum ama bi çok şehirde var fulla oraya bakın derim 👍🏻
Oglununannesi Merve1996 ben sefa merveden 25-30-40-50 tl ye ne bulursam pile detaylı kendi bedenimden kumaşına göre 1-2 beden büyük alarak giyiniyorum hem doğum sonrasıda giyinirim biraz büyük olcaklar ama olsun Ve elbise alıyorum çooook rahat oluyor:)
Ss1 Bende bu konuyu actim kimse cevap vermedi moda nisa hamilelik kısmına baktım hic tarzım olan bişey bulamadım daha sonra normal elbise kismindan sipariş ettim isimleri yaz belki çıkar Ginezza pile detaylı yağ yeşili elbise yaz Beha güpür detaylı elbise yaz Ben onları sipariş ettim
Busra91 Ss1 bnde pile detaylıdan aldım.güzel karnımı kapatıyo fakat çok kırışan bi kumaş.koyu renk tavdiye ederim.bn gülkurusu aldım çok kırışıyo terleyince hemen belli olcak keşke koyu renk slsaymışım geri vermeyede üşendim uğraşmak istemedim
Sblcskn Hamilelik katagorisinde olanlar çok demode oluyo evet. Bol kesim ve robadan modelleri tercih ediyorum ben.
Minikanne06 Sefa merveden aldım ben bitane.. instagramda da muennesofi var dikim yapıyor bide zemmebutik var orda tesettür kıyafetlerinde bol var
Merve1996 Bence kizlar carsiya gidip kombin yapmak lazim hamileyiz denemeden almak korkutuyor beni bayramda giymek icin getitirsem internetten olmica filan tutar ugrasmayalim :)
Sumeyyeuludag Ben hic hamilelik kıyafet almadım. 1 yarasa kol ferace tarzı bi şey aldım. Robali tarzı bol tunikler vs. Şimdi yine bol tunik şeklinde gömlekler çıktı görmüşsünüzdür. pantolon giymedigim için altıma da hep lastikli kalem eteklerden aldim. 18 kilo almama rağmen görenler kilo saniyordu. Şimdi doğum zamanım geldiği icin az az belli oluyor :) Size tavsiyem bi hamile kıyafeti alıpta bi onu kullanmanıza gerek yok. Hamileykende iyi görünebiliriz :)
RRR Lcw nin hamile bölümünde çok güzel bi siyah elbise vardı hem spor hem rahat onu aldım bir de gömlekler çok güzel defactonun sitesindede çok güzel spor kesim gömlekler var kalem etekle kombin yapılabilir 😊 bir de instagramda görsin hamile diye bir site var ama bence gereksiz pahalı yinede bi bakın modeller çok güzel 😊
Ss1 Merve1996 canım benim pile detaylı elbisem geldi hakkatten kumaş çok kirışıktı iade edicem onun utusuyle uğraşamam 🙄