Aloneanqel Genel anestezi ile sezeryan doğum yapan anneler , narkozu nasıl verdiler ? Spinal sezeryan oldum ben çok acı çektim belimden iğne yapılırken. Yapamadılar 4 defa denediler 4. de uyuşturabildiler 😔 Genel de nerden veriliyor narkoz acaba ?
Minikasya Aloneanqel Canım çünkü anestezi uzmanın tecrübesizmiş. Bu sorun sadece onlarda oluyor. Normalde o iğne asla hissedilmiyor. Genelde zaten anlamıyorsunki sana bi soru soruyorlar hop sen artık yoksun.
Kubrasngl Aloneanqel benim ağzıma kocaman maske koymuşlardı o sırda konuşturuyo seni sonra bi uyanıyosun hop bebeğin yanında
Aloneanqel Minikasya evet berbatlardı. Hayatımın en kötü anını yaşattılar bana , ömrüm boyunca asla unutamayacağım 😕
Gamzebydmr Ben ilk bebegi mi genel ikinciyi spinal oldum genel anestezi olduğumda elimin üzerinden damar yolu açıldı oradan iğne vurdular ve 10 saniye sürmedi uyumam
Gamzebydmr İkinci spinal oldu belimden 2 tane iğne ile uyuşturdular tecrübeli olanlar bence daha dikkatli oluyor ben fazla birşey hissetmemiştim şimdi 3. hamileliğin bakalım bu nasıl olacak daha belli değil daha gün almadım
Aloneanqel YuvarlanamayanPandaa peki uyanınca 6 aaat sonra mı yiyip içebiliyorsun yine ? Yani ameliyattan sonrası yine spinal gibi mi devam ediyor ?
Aloneanqel YuvarlanamayanPandaa teşekkür ederim 🙏🏻 Eşim ikinci çocuğu 2 sene sonra istiyor yaş farkı olmasın diye. Ama bende ömür boyu sürecek doğum korkusu başladı, spinal sezeryan korkusu. Canımı öylesine acıttılar ki ameliyatta ölmek istedim. 4 defa spinal iğne yapıp 4. ye başka birini çağırdılar da o uyuşturabildi. İçimi kurbanlık koyun yüzer gibi çekiştirdiler. İnşallah Allahım nasip ederse ikinciyi kesinlikle genel anestezi ile doğuracağım 🙏🏻🙏🏻
YuvarlanamayanPandaa Aloneanqel hayırlı doğumlar nasıp etsin o hemşirenin bilinçsizlğiymiş ben doğum değil ama bacak ameliyatımda spinal oldum ve direk iğneyi hissetmedim bile bende bunda spinal istiyorum inşllah Rabbim gönlümüze göre versin hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasıp etsin ❤️
Aloneanqel YuvarlanamayanPandaa amin canım inşallah 🙏🏻 Ben o kadar korktum ki spinalden birdaha asla cesaret edemem 😭