8278 Arkadaslar arkadasım bana bu otu verdı suan 38 haftalık hamıleyım daha once kullanan var mı acaba? Suya hemen kouunca doguruyomusun yoksa bellı bı suresı var mı?yarın koysam ne zman dogum olur acaba?
Ozlemmmmm 8278 bende dun aldim daha 28 haftaligiz ama hazir olsun dedim abla bana dogumdan bi gun once aksamdan koy dedi ama onu nasil ayarlicaz benimde fikrim yok
Nihanozturk 8278 doguma giderkende konabiliyormus dogum kolay gecmesi icin benim öyle olcak yani annemlerde duruyor biz doguma giderken babam koycak suya bide dua okunuyomus galiba o acıldıkca seninde acılman kolay oluyomus
DemetDarc 8278 yok öyle bişey hemen doğuruyosun falan sancın başladığında edilecek dualarla koycaksın suya yoksa şimdi koysanda açılmam olmaz meraklanma
Sumeyyeuludag Arkadaşlar. Doğum sancısı başlayınca ılık bir suya konulup Ayet-el kursi Felak nas ve okuyabildiği kadar dualar okunur. Ot açılmaya başlayınca rahim ağzı da açılmaya başlar. Doğumdan sonra ot sudan çıkartılır. kapandıkça rahimde kapanır. Sakın erkenden yapmayın. Etrafımda faydasını görenler olmuş bende aldım deneyecegim inşallah.