deletedmom211 Uzlar 96 kiloyla hamile kaldım ben şuan 100 olmuşum doktor bisey demedi de ben yine de korkuyorum ya doğumda yada ilerki amanda sorun olmaz deme benim gibi kilolu doğum yapan varmı ben kilomu göstermiyorum ama Ne bilim yardım edin ya 16 haftaligim
Mine deletedmom211 kilo alımı biraz hızlı olmuş diyetisyenle bi görüşün isterseniz bende kilolu hamile kaldım ama 4.aydan sonra almaya başladım en son gittiğimde geçen ay 3 kilo almıştım toplam 🤗 kendiniz ve bebeğiniz için diyetisyenle görüşün
NesrinGnerYlmaz deletedmom211 bende 89 ile hamile kaldım ve ikiz 🙂 16 haftalığım şuan 3 kilo aldım. Ama 90 ile hamile kalan arkadaşım vardı 7. Aydan sonra hareketleri zorlanmıştı. Diyetisyenle devam etti. 7. Aydan sonra 5 kilo verdi ve bebeği oldukça sağlıklı doğdu 2.800 gr. Sadece yendiğine dikkat et emin ol yendiğin herşeyi paylaşıyor sık sık az az ye yada bir kalori cetveli edin normalde bir insan günlük 1200- 1300 kalori ile yetiniyor bunda en fazla 300 yada 400 kalori fazlasını al ama bir diyetisyene de danış gene de bünyeye göre değişiklik yapar gene kolay gelsin inşallah sağlıklı ve güzel olur herşey