Tatliskoo Kizlar mrb 35 haftalik hamileyim bi kac saattirr karnim tas oldu ya ara araa oluyordu ama simdi biraz fazla oldu magnezyum da aldim ama geçmedii aranızda yasayan varmii
Ada34 Tatliskoo karın sertleşmesi 36 haftadayım şuan bayadır akşamları yaşıyorum gündüzleri rahatım genelde akşam başlıyor ama sertleşmemi sizdeki tek yoksa kasılmada var mı? Sürekli sertlik durumu sancı olmuyor zaten korkmanıza gerek yok ama doktorunuza sorsanız tabi ki daha iyi olur👍🏻
Minay Tatliskoo gazdan olabiliyor yada çok yoruldugunuzda oluyor yani şahsen benim karın sertleşmesi bunlar oldugunda artıyor
Tatliskoo Ada34 sadece sertlikk hissediyorum canim ya aynen bendede aksam oluyor ya daha önce olmuştu dr normal dedi magnezyum filam verdi nst sancida cikmiyor
Pasiflora Ben son 2 haftadır çok sık yaşıyodum suan 29 haftalık olduk ayrıca rahimde baskı ve inanılmaz bi ağrı oluyordu yürütmüyordu doktor hemen magnezyuma başlattı daha iyiyim sertleşme azaldı
Tatliskoo Pasiflora magnezyum aliyorum bende canim bi ara geçmişti baya yaşamadım simdik yine başladı bi kac gündür
Ada34 Tatliskoo o aslında gazdan oluyor ben ne zaman afedersiniz gazım olsa tuvalete çıkamasam bebekte rahatsız oluyo sanırım karnım patlayacak gibi oluyor bebek hareketleri canımı acıtıyor vs tuvalete çıktıktan sonra rahatlıyorum genelde👍🏻
Ymsa Benim de oğlumda oldu onlar yalancı sancı gerçek sancılar başlayınca düzenli kasılmalar oluştu.nst gördük kasılma olunca sancı yükseldi.ama sizin yalancı sancıdır başlarda benim de öyleydi.