tugceskn- 21 haftadayım ama bebeğim rahmimde çok oynamaya başladı aşağı doğru vuruyor bu normal mi kızlar olan var mı böyle çok endişeleniyorum sıkıntı yapıyorum ?
pelinb1 tugceskn- ben de 24 haftaligim bebegimin cok asagida oldugunu hareketlerinin canimi acittigini söyledim doktoruma herhangi bir sıkıntı olmadigini bebegin yerinin rahat oldugunu ve istedigi gibi guzelce donup yon degistirebilecegini asagida olmasinin kanama vs olmadigi surece cok normal oldugunu söyledi
tugceskn- pelinb1 çok sevindim canım benimde canım acıdı korkudan uykusuz kaldım hep düşünüyorum sıkıntı stres çok yapıyorum kötü kötü seyler düşündüm hep
pelinb1 tugceskn- yani endiselerin varsa tabi oncelikle doktoruna sormalisin ama sanirim simdiki zamanin bebekleri cok hareketli oluyormuş, benimkinin basi asagida diye erken dogum icin korkutmuslardi ama normalmis buyudukce yeri daraliyor ve hafif yukari cikiyormus
Limonumm pelinb1 bebeginiz başı kaçıncı haftada aşağıdaydı ve kaçıncı haftada yukarı cıktı benimde başı aşağıda bebegimin korkuyorum 18 haftalıgiz
pelinb1 Limonumm 24+4üz hala asagida ama yeri iyi dedi doktorum korkulacak birsey yokmus, hafiften minik minik yukari ciktigini hissediyorum bugünlerde, yeri ve suyu iyiyse ellemeyin bebek nerde rahat ediyorsa orda durur dedi doktorum