Mumyy sehri_hzr evet alakası yok ilkinde oğlum olacaktı çok yiyordum şimdi kızım olacak hala tatlıya düşkünüm
rukiyyee sehri_hzr ilk oğlumda çikomata yedim ikinci oğlumda ekşi yedim bunda da tuzlu yedim halada yiyorum bide meyve ve meyveyili olan şeyleri çok seviyorum kız olduğunu söyledi doktor 😂😂😂
Pemberuyam_ sehri_hzr Ben 30+3 haftaligim hep şerbetli tatlı canım istiyor ki normalde pek düşkün değilimdir çikolataya bile kızım olcak. Baştan beri tatlı yedim hep🤭
Melike0642 sehri_hzr İlk baştan beri tatlı yedim ve kızım olacak ama pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum tatlı ekşi yemenin canım ekşi yiyip erkek olanda var böyle ben gibi tatlı yiyip kız olanda 🥰
Yusracar2408 İlk aylarda nar yiyordum hemde ilk çıktıgı zamanlardı kızım olucak inşallah ama şimdi 38+6 yım tatlı yiyorum hatta nasıl yiyormuşum o ekşi narları diye hayret ediyorum kendime 😂
Duygus97 sehri_hzr canım Bi ara aşırı şerbetli tatlı çekiyordu hala da tatlıya Bi miktar düşkünüm Bi sorun olmaz inşallah. Kızım olacak Allah izin verirse 🥰