Ezgi1418 Tatlı hamisler , ne alemdesiniz kaç kilo aldınız ?😊 Ben bu konuda çok muzdaribim nele yapmamız lazım varmı önerisi olan 😃 Yoksa balon olup ucucam 😃 74 kiloyum 5 haftalık hamileyim 🥴🥴🥴 ya siz ?
Wonderwoman Ezgi1418 35 Ci haftadayim 6 kilo aldım . Tavsiyem 3 ana öğün 3 ara öğün bol.bol.su süt ☺️
Mavis06 30.haftadayım 10 kilo aldım biraz hızlı gittim 53 kiloydum 63 oldum bu gidişle 70de olurum galiba
Smyy00 Mavis06 bende öyle gibiyim ama ben 58 dim en başta sonra 55 e düştüm şu an 63,5 64 flnım fakat 9 kilo mu aldım 6 kilo mu bilemiyorum :/
Ezgi1418 Wonderwoman ah ne kadar guzeeeel , ben tam buğday ekmegoyle kahvaltı 3 ara 2 ana yapıyorum 2.5 litre su yatmadan süt ama kullandığım.ilaclardanmidir bilmiyorum tosun gibi hissediyorum aşırı odemliyim.simdiden🥴😔
Wonderwoman Ezgi1418 ben günde 2 bardak süt içiyorum su da 4 litre falan çok.sukur ödem falan olmadı canım aynen tam buğday ekmeği . İstikrarlı davran normale döngu oluşur
Ezgi1418 Wonderwoman insallah canım zaten kilo yüksek diyorum 10 alayım onada razgiyim fazlası olmasın yoksa gerçekten çok zorlanicam bende cikartayim 4 litreye 😊😊
Ezgi1418 Gulizarerdogan varmı arttıran 😘😃 74 um nasıl besleneyimde az kilo alayım.doue çabalarken 48, kilo çıkıyor karşıma 30, kilo hamile kaldın bacım heralde 😃
E-K-D Ezgi1418 😂😂 bebeler aç herhalde. Ben 47 ile hamile kaldım 1.60 boy şuan 56-57 arası takılıyorum yediklerime göre değişiyor :) 33+3 haftalığım doktorcuğum sen artık kilo alma dedi benim bebişim tosun doğacakta herhalde korkuyor😅
Gulizarerdogan Ezgi1418 benim ilk aylarım zorluydu yaklaşık 7 8 kilo verdim sonrada onları tekrar aldım
Ezgi1418 Sermec27 doğru diyorsun canım ama fazlada abartmasam hem.benim.icin hem.dogum.zamani için iyi olucak 😔 kilo.vermekten korkmuyorum zamanında 35 kilo.verdim
T_nisaa Ezgi1418 bende 75 ile hamile kaldım 25+2 haftadayım şuan 80 oldum sizinle yakın sayılırız bende bol su içiyorum ona dikkat ediyorum birde geceleri acıksamda çok bişey yemiyorum tutuyorum kendimi 😿😿😿