asli16 Merhaba arkadaşlar özel hayat hastanesine gidiyorum ama detaylı ultrason fiyatını bilmiyorum bilen var mı ne kadar isteniyor? Muayene ücretinden hariç mi veriliyor? Bir de devlette yaptırmak istesem randevuyu hangi bölüme almam gerekiyor?
Safisss asli16 özel de perinatoliji uzmanları bakarsa 500-600 civarı eğer radyoloji uzmanları olursa 300-400 arası.. Devlette ilk kadın doğuma gidiyrsnz Uygun görürse onay veriyor mhrs den perinatolijiye randevu aliyorsnz ☺️
Dygmm Senaz_1 bende pendik medipole gidiyorum, 800 e yakın bi rakam söylemişti tam hatırlamıyorum ama
Senaz_1 asli16 evet maalesef çok söylediler daha uyguna yapan hastaneler var bizim evimizin yakınında ama kendi doktorları yapmıyormuş haftanın 1 günü dış doktor gelip yapıyormuş güvenemedim bilemedim açıkçası 🤷🏻♀️
badeilemerve Istanbul prenatal diye bir yeri önerdi benim doktorum 800 tl dediler gideceğiz biraz da sıkıntılı durumlar var iyice kontrol edecek bakalim. Bahçelievler medicanaya gidiyoruz oradaki doktorum önerdi
Simge16 Hayat hastanesine gidiyorum bende ama detaylımı ahmet yılmazda yaptırdım eşiminde girebilmesi adına 400 tl ücret verdim hayatta büyük ihtimal 350 tldir
Amine1 asli16 ben İstanbul Kartal Vera hastanesine gidiyorum benden de istedi doktorum Maltepe özel tıp merkezinde yaptım detaylı ultrasonumu 360 TL ödedik sadece ve doktor çok iyidi sırf bebeğimin yüzünü göreyim diye biraz dolaş gel tekrar bakalım dedi 😍