Ogretmen_anne Güzel anneler merhabalar. 31+4 günlük hamileyim. Allahın izniyle bir oğlum olacak. Bu ay oğluma beşik almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz beşik türleri nelerdir? Park yatak önerisinde bulunanlar oldu fakat kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Nily Ogretmen_anne ya bend ecok kararsizim ilk asamada sepetmi alsam yoksa park yatakmi Ama park yataklar cok alcak degilmi. Bana oyle geliyor
Marpling Ogretmen_anne ben hemen oda yapmak istemediğim için parkyatak alacagım.sonra içine top doldururum oynar diye düşünüyorum.sepetler çok güzel görünüyor ama çok kullanışsız ve süre olarak kısıtlı bence.joinin siyah beyaz yatagını almayı planlıyoruz meslektaşım😊
Arrzzu Ben park yatak alacağım canım titreşimli olanları falan var araştır bence bı çantaya toplanması büyük avantaj
Liyaninannesi Nily onlarin iki kademesi oluyor bende park yatak aldim. Su an oda yapmayacaksan park yatak alman daha mantikli canim 😊sonrasinda at cantaya istedign yere gotur.
Sumeyyeuludag Park yatak aldım ama bir de anne yanına pratik olsun diye civilden babyforce katlanabilir beşik aldım. Ortasından çekip hemen katlanıyor at arabanin arkasına götür her yere. Monte etme kurma vs gibi sorunu da yok. Bi 5 6 ay yatırıp sonra park yatağına gecirecegim