Buse-93 Kızlar bebeğimin hareketlerini devamlı hissediyorum ama çok güçlü değil içerde oynatıyor bir yerlerini ama sert tekmeler atmıyor eskisi gibi, çarşamba sezeryanım var. Normal mi böyle olması ?
mlkkk Buse-93 canım son günleri bebişin yavrumun hareket alanı kalmamış ki eskisi gibi rahat rahat hareket edemez normal yani bide o son aylarında uykuya düşmüştür o yüzden sık sık hissetmezsin 😊
Hilalsny Buse-93 yani haftamiz ayni benim 38+1 benimde bazen oyle oluyo eger hareketlerini hissediyorsaniz duzenli olarak bence gerek yok. Icinizi ferah tutun her zaman. Ben daha oncesinde sormustum doktoruma iceride yer kalmamis nereye hareket etsin bu cocuk diye gülmüştü bana hareketlerini hissediyorsan onemli olan o 2 saat hic hissetmezsen o zaman daha onemli olur pozisyon degistirip tatli seyler ye ilik dus al hala hissetmezsen mutlaka kontrole gel demisti. Ama az da olsa hissediyorsan sikinti yok
Buse-93 mlkkk ay çok sağolun valla hareket olayı paikolojimi çok bozuyor bide makat gelişli bebeğim hep midemde toplanıyor inanılmaz nefesimi kesiyo
Buse-93 Hilalsny hiissediyorum hamdolsun ama ne bileyim bakıyorum milletin acayip belli belkide yağ dokusu ile alakalı
Hilalsny Buse-93 olabilir tatlim. Ben 65 kiloyum ama mesela detayli ultrasondaki doktor bana cok sert cilt yapin var bu sebeple net foto bile alamıyorum demisti