miracinannesi1 Nilll123aa bende 9+2 yim tam çok güzel geçiyor diyordum ki bulantılarım başladı çok ağır değil ama yinede rahatsız ediyor sık tuvalete çıkma ve şişkinlik de cabası kiraz kadar ama sanki kendini belli etmeye başladı gibi…
Shsg Nilll123aa benim 4.gebeligim iki kaybım var.ama diğerlerinde hiç mide bulantısı falan olmamıştı. Bu sefer mide bulantısı var mutfağa girmek istemiyorm hiç .
Neslihan_35 Benimde 9+4 2 gebelik kaybım var 1 ini anlamamıştım diğerinde mide bulantı yoktu uyku vardı ama bunda hem uyku hem mide bulantısı mahvetti beni 2 gundur anca bişeyler yiyorum. Azaldı biraz 2 gundur.
Nilya88 Nilll123aa karnımda kramplar var mide yanmam, var ve ilk defa bugün çok midem bulanıyor kusamıyorum da
Sukrn 9+4 günlüğüz bı kaybım var şu an rahat geciyo kramplar dışında rabbim sağ salim bı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
aiseerol Nilll123aa 9+6 💕 ikinci hamileliğim. Kızımda zordu ama bu sefer hiç hamile gibi degilim elhamdülillah 🤗
Cerennramazann Bende 9 + 4 oldum 💕 kusma olmadı hiç ama midem çok kötü ağzımın içi zehir gibi halsizlik de var . Karnım da sanki 4 aylık olduk gibi 😁 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏
merve-aday 9haftalık hamileyim bende kusma yok ama miğde çok fena halsizlik iştahsızlık uyku herşey mevcut