sedardahuseyin Enise-25 licea badem yağı susam yağı zeytin yağı ama nafile açtır catır catlıyor 30 dan sonra
Thutik Enise-25 hindistan cevizi yağı önerdi çevremdeki herkes ben de onu kullanıyorum, inşallah çatlamam cildim gayet meyilli zira
Ozge2805 Enise-25 kakao yağı, Hindistan cevizi yağı ,lierac , bol bol vücudunu nemli tutmaya çalış canım
sedardahuseyin Enise-25 BN hamilelik başından beri sürdüm 2 kutu bitirdim 37 haftadayım saldım artık npim ya 🥰🥰
Hellolo Zeytinyağı kullanıyorum sadece meyilliyim muhtemelen çatlarım ne kadar az olursa o kadar iyi 😄
demioz tatlı badem yağı kullandım ama ara ara ve az miktardaydı doğumdan sadece bir kaç saat önce çatladım
Neshe08 Doğal yağlardan karışım yaptırdım bende badem yağı ve susum yağından güzeldi ama kokusu hoş degıldı şimdi hındıstan cevızı yağı kullanıyorum 21 hafta olduk ılerde ne olur hıc bı fıkrım yok şuanlık hıc catlak falan yok
demioz Enise-25 canım zaten ister istemez tüyleneceksin hem hormonal olduğu için geçici o tüylenmeler doğumdan üç beş ay sonra bişey kalmıyor