Nurcakmakk anokta senden rica etsem birdahaki Koray hocaya muaneye gittiğinde hocam Bodrum’da arkadaşım var ama buraya gelicek doğuma 34. Haftasında burda olucak yardımcı olur musunuz diye sorup bana haber verirmisin rica etsem ☺️ çünkü her doktor kabul etmez
YazeeL Nurcakmakk @Minikkus00 ben instegramdab yazdım geçen hafta 35. Haftadan sonra gelmek istiyorum diye bende mersindeyim gel bacım bekleriz demiş😅😅😅 Ssvd için gideceğim ona vitalede alifuata gidiyordum ilk hamileliğimde renkli foto vermişti o 3000 normal doğum 3500 sezeryan 135 muayene sanırımarayıp sordum ben ararsanız bilgi veriyorlar son anda. Bile hasta kabul ediyor sanırım kendisi
Nurcakmakk 555816 Allah iyi etsin onları bende diyorum niye telefonda fiyat vermiyorlar her hastane veriyor çünkü
Yasemin0728 Nurcakmakk Antalya topçular medstar Hastanesi’nde nilsem eraslan var çok memnunum çok iyi ve ilgili bı doktor. Bu arada biz 15+6 haftaligiz
Nurcakmakk Yasemin0728 3750 galiba doğum ücreti değil mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Srpl07 Yasemin0728 merhaba bende vitaleye gdyorm memnun değilim nilsem hanımı arkadaşlarım çok met etti ilgili güler yüzlü konuşkan dediler. Çok sıra falan bekliyormusunuz acaba olumsuz yönleri varmı ?
555816 crescent_ amin inşallah sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz 😊benim ilk gebeliğim ve daha iki kere kontrole gittim Derya hocaya ve çok sevdim ☺️Bilinmezliğin verdiği bi tedirginlik var bende sadece nasıl olacak ne zaman olacak falan
anokta Nurcakmakk Tabii ki sorarım ama daha 3 hafta var gitmeme. İsterseniz İnstagram üzerinden bir ulaşmayı deneyin, her gün paylaşım yapıyor çünkü 😊🙏
crescent_ Mucizemm_175 tek kişilik suit odada 1 gün daha fazla kalmaktan bahsetti sanırım bu bilgiyi aldığım arkadaş. ben 3 sene önce doğum yaptığımda 360₺ gibi bişey ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam
Yasemin0728 Srpl07 hayır çok sıra beklemiyorum. Gidiyorum 5-10 dakika sonra hemen içeri alıyorlar. Ben çok memnunum yani
Aylinak1n Srpl07 doktorunuzu değiştirin isterseniz murat doruk’u deneyin dünya tatlısı canım doktorum :)
hilosss07 MerveOz0607 ben gitmiyorum ama oya hocanın yanında çalışmıştım gerçekten çok iyi birisi anadolu hastanesinden ayrıldığım için oraya gitmeyi tercih etmedim ama kesinlikle gitseydim oya hocayı tercih ederdim 🌸