minikprensesimmm Kızlar merhaba Nişan ne zaman geliyor yani doğum olacağı zamana kadar geliyor mu yoksa o an da gelebilir mi?
Selbal minikprensesimmm sabah 5 te geldi. O gün sabah 10 da da doğumum oldu benim. Fakat gece 12 de lekelenme gibi gelmişti.
Kubrasngl minikprensesimmm sabah 9-10 gibi geldi 12de falan hastaneye gittim 2de de acil sezeryana alındım. Önce leke gibi geldi sonra artarak geldi
Tugceonur minikprensesimmm 34 haftamda pembe renkde geldi 35+6 olacağız hala doğurucam 🤣doktora da gittim kontrole ben sancı ne başka birşey var bebekde bende sağlıklıyız sezaryen günümüzü bile aldık doktor da herkeste aynı olmayabilir sancılarını takip et dedi açıklığa baktı hala aynı suyum hala aynı
minikprensesimmm Selbal peçeteye mukus gibi mi geldi acaba? Yani ben kan ilacı kullandığımdan çamaşırımda lekelenme oluyor ama kırmızı değil o yüzden soruyorum en son 1cm açıklığım vardı
minikprensesimmm Kubrasngl ben tam olarak bilmiyorum ilk olduğu için açıklığım var nişan gelirse suyun gelirse gel dediler sancım vardı sancım gitti suyum yok nişan. Da kırmızı felan birşey gelmedi
Selbal minikprensesimmm baya kırmızı renkte kan geldi. Adet başlangıcı gibiydi. Belli oluyo ztn bilirsiniz. Acilden giriş yaptığımda 4 cm açılma vardı
Kubrasngl minikprensesimmm benimki de beyaz mukus gibi ama içinde pembeli kırmızılı lekeler de vardı. Herkes aynı olmuyo bide. Görünün bi doktora her ihtimale karşı
minikprensesimmm Kubrasngl hımm bende hiç kırmızı felan olmadı. Gittiğimde gene sorarım teşekkğr ederim