Zeynebinannesi Ben Zeynep koyacam Allah nasip ederse küçüklük hayalim insallah nasip olur iki isim istemiyorum ama baska isim koysamdim ada veya ela koyardım
SerapUGR Icot bence defne koymayın sonucta yunan mitolojisinden geliyor defne Ben kızım olursa Sare koycam tek isim istiyorum
SrpCiveKl GizemDoan canım hiç Canını sıkma normal bir durum görümcemde 18 haftalık onunda geliyor doktora sorduk
yasimur Artık neden yasemin ismi konmuyor ki.. vallahi kendi ismim olmasa koyardım kızıma.. 😁 cok güzel bir çicek mis kokulu.. yaseminler hakkındaki yazıları okumanızı tavsiye ederim🤗
Ddmyvz Icot ela ismini çok severim içlerinde en güzeli bence 🙂 birde Zümra ismini önerebilirim anlamına da bir bakın çok güzel🙂
Icot Ddmyvz evet Ela'yi begeniyorum 🙂 Zümra cok sevdiğim bir is arkadaşımın adi düşünmedim degil fakat esime onu da begendiremedim 😕
Zeynebinannesi Sinemm bende Zeynep Ela istiyordum ama Zeynep ismini cogu kisi istemedigi icin tek Ela diyecekler diye Zeynep koyacam insallah😀
ElifDemirciKeskin Icot ahh ah bu isim konusunda bende eşimle bir uzlaşmaya varamadım 😄 iki oğlum var isimleri konusunda hiç zorlanmadık ama şimdi kızımız için isim bulamıyoruz ben afraa diyorum 😍 anlamı güzel bir isim tabi eşimi ikna edebilirsem 😄
Icot ElifDemirciKeskin erkek olunca isim daha kolay bulunuyor sanki :/ ama kız olunca cok zormuş :/ ilk bebis bir de ,deli olacagim vallahi
Sinemm Zeynebinannesi ilk isim neyse o söylemiyor genelde yani bence koyabilirsiniz 🙂ben şimdiden diyorum iki ism öyle cagrilcak diye bende #Ela diye ilk öncelik çağrılsin istiyorum hayırlısı bakalim