NefesDeniz Ftmagull Benim doktorum ve izlediğim doktorların video söyleşilerinde çiğ olan hiçbir şeyi yemememiz yönünde bilgiler veriyorlar. Çiğ yumurta hiç yemedim en az 7 dk kaynaması gerekiyor. Yada tavada yapacaksanız iyi pişirmekte fayda var.
mmavi Haslayarak rafadan yemedim ama tavada ekmek bandirmalik kivamda orta pismis olanada rafadan diyorsaniz baya yedim.
NAZ2333 Ftmagull rafadan yemedim ama haslanmis yunurtayi cok pismis sevmiyorm kokuyor yani rafadana biraz yakin obur turlu peynirli sucuklu oatatesli her turlusunu yapiyorm ilk zamanlar tiksindim sonradan yemeye basladim kizim sayesinde
mercimeginanne Ftmagull ayyyy çok severim ve çokta özledim ama yemiyorum malesef iyi pişmiş olması gerekiyor 🙄 kayınvalidemin tavuklarının yumurtasını yiyorum eşim yapıyım ye bunlarda hastalık yok diyor ama yemiyorum bu zamana kadar çok iyi direndim 😂
Kuzucccum Ftmagull yumurtayı bı tek yeıdgım şekildi onuda hamılelkten sonra hıc yemeıdm ıyı degıl diye tam pişmişte hıc sevmem yemem normalde çok zorlanıyorum şuan ama mecbur
Msydn6 Ftmagull ben yedim evet zaten gebelikte çok faydalı çoğu doktor öneriyor bebeğin kilo gelişimi içinde faydalı iyi pişmiş bir şekilde yendiğinde sıkıntı olmaz🤤 yağda tavada çok tercih etmiyorum yada çok sık yapmıyorum
Ftmagull Benimde canım istedi ama yemedim haşlanmış yumurtayla idare ediyorum. sabrediyorum rafada yumurta yememek için
Annesininmisi Ftmagull haşlanmış yumurta yiyorum günde bir bazen iki tane. Tavada patlatmalı çok severim tereyağı ile bol bol yedim inşallah oğluşum da yumurtayı çok sever anası gibi
Sevda86 Bende çiğ yenmemesi gerektiğini bildiğimde tam haşlayarak yiyorum özellikle yağda yemiyorum mide bulantım cok olduğundan olabildiğince yağlı şeylerden kaçınıyorum