Selam Kızlar bende burda herkes gibi Doğum hikayeleri okuyordum ve çok hoşuma gidiyordu. Burdan baya şeyler öğrendim. En sonunda bende doğum ettim.. Ve sizinle paylaşmak istiyorum. Baya uzun yazmış olabilirim, Hakkınızı helal edin.. Şimdi ilk başdan başlamak istiyorum. Eşimle Ben 1 sene çocuk istemedik.. Sonra karar verdik ve ilk denemede Allah bize nasip etti. Ve ilk Testi eşimle birlikde yapdik. Iki tane çizgi cıkmışdı, inanamadik nasıl hemen oldunu şaşirmişdik. Çünkü etrafımızda duyuyorduk uğraşan çok kişi vardi ve bizde bilmiyorduk belki olmaz diye düşünüyorduk. Ama çok şükür Allah’ıma bize nasip etti. Eşim komik birsey demişdi dediki: bence az bekle 10 dk felan belki diğer çizgi gider yok olur emin olalım dedi😂 bende bekledim mal gibi… Hahaha ama duruyordu tabi. Neyse sonra direk bulantilar başladı. Ben çalışıyordum o sira. Ve ilk 4 ay benim için çok zor geçti. Afedersiniz ama hergün kusardım. İşyerinde iki kez sonra hergün servisle eve dönerdim ve servisden inince dayanamayıp kusardım…böyle nasıl devam gidecek diye endişeneldim. Bebeğim nasıl sağlıklı büyücek diye bilemezdim. Sonra araşdirmisdimki tam böyle durumda bebek çok iyi besleniyormus. İşte Allahı hikmeti.. Sonra 5. Aydan sonra çok rahatladım.. En güzel aylardan biriydi. Hani diyorlar ya “Hamileliğin balayı dönemi” gercekden de öyle. Hamilelik boyunca eşim bana çok yardımcı oldu.. Allah ondan razı olsun herşeyimle ilgilendi. Yakınlarımız uzakdaydi, annem Yurtdişinda, Kayinvaldem Şehir dışında. Kimse gelemedi o yüzden tek eşim bana yardımcı oldu. Doğumdan sonra eve gidince Teyzem yardımcı olucak.. Anne yarası derler gercekden öyle.
Şimdi gelelim Doğum esnasına… Bugün Günlerden 25.02.2021 sabah saat 11 de Nişanım geldi. Hemen ebeye haber ettim o da doktora haber etti. Doktor beni muayeneye çağırdı gel bakalım açılma varmi yokmu diye.. Neyse ben eşimi aradım o sira eşim işdeydi. Haber ettim böyle böyle durum gel diye. Sonra o gelene kadar hemen ev işlerini hal ettim neolur neolmaz diye. Eşim birden eve geliyor panik içinde bi bakmış benim elimde süpürge.. Şaşdi kaldı adam.😂Neyse sonra birlikde eşyaları arabayi koyduk doktoruma gittik. Doktor bakdi ve 3-4 açılma var dedi suyum gelmiş ama bebegin kafası tam Doğum kanalda inmemiş. Neyse yatışım yapıldı. Sancım bu arada düzensizdi. O yüzden Sunni sancı taktilar. Çok kez Altan müayne ettiler en çok o benim canımı acıttı çünkü kasdigim için. Birde hep sancım geldinde baktılar. Burda ne yazıyorsam herkesde olucak diye birsey yok herkesin doğumu kendine özel o yüzden hiç etkilenmeyin lütfen. Plates topda sipladim sıcak suya girdim ama yok bebek girmiyor gibiydi. 3-4 saat böyle sancı cekdim sancılar her 2 dk bire düşmüştü. Açılma 7-8 cm ama yok bebek tam oturmadi. Sonra doktorum geldi yine en son bakdi ve dediki daha kafası tam girmemiş fazla sancı çekmeni istemem.. Sezerjyana alalım dedi. Bende istedim napiyim. Denedik olmadı hayirlisi buymuş. Neyse hazırlıklara başladılar sırtımdan spinal Anästhesie vuruldum hiç ama hiç açımadı. Ayaklarımda sıcaklık hissettim ve tamamen uyuşmuşdu. Doğum hanede doktorumla sohbet ettik iyi gecti çok şükür. Veee Elif Lina dünyaya geldi 😍 kızım kanala inmeye çalışmış ama yanlış girmiş kafası şişikdi.. Yavrumun kıyamam o na. İyiki de sezeryana karar verdik. Neyse sonra birlikde cikdik dogumhaneden eşim beni orda bekliyordu… Ve eşim çok duygusaldı bende ağladım inanamadik bu bizim kızımız biz Anne ve Baba olduk🥰. Sonra odaya geçtik direk emzirmeye başladım emdi çok şükür. Şimdi herkesin yazdığı gibi.. Bebeğim yanımda ve güzel uyuyor. Allah herkese nasip etsin Inşallah🤲 Darısı sizin başına🥰
Sorunuz varsa buyurun sorabilirsiniz bende bildiklerimle size yardımcı olmak isterim. 🥰
#bu arada kızım 39 haftada doğdu kilo 2890kg🧿 biraz minnacık doğdu benim boynumda 1.50cm 45 kiloda Hamile kaldım 62kg oldum.
https://imgyukle.com/i/LffL0j