Senayyalcin Tuba_19 İmkansız yani bebeğinizin kilo almış olması imkansız siz fazla mı yediniz acaba ben daha 31.haftamda 5 kilo aldım bi şekerinize baktırın bence
Smyy00 Tuba_19 yok canım kendine almışsındır bebeğe bir faydan yok şu an 3-5 gramdı ancak, ilk 12 hafta sadece 1 kilo alabilirsin demişti bana doktorum
Tuba_19 Senayyalcin teşekkür ederim fazla yemiş olabilirim yeni gebe olduğum için aç kalmasın diye sürekli bişeyler yiyorum ilk haftalarda neler yediniz ekmek yemesek bi sıkıntı olur mu günde iki bardak süt içiyorum bide diyet listeniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim :)
Mavis06 Tuba_19 bebek ilk 3 ay anneden beslenmez daha plesenta kordon falan oluşmadığı için yani sen yesen de yemesen de o aç kalmaz zaten aksine çok yiyerek ona da kendine de kötülük yapıyorsun hamilelikte çok kilo almak sağlıklı değil gerekli ve sağlıklı kilo alman gerek
Senayyalcin Tuba_19 Bebek ilk üç ay sizden beslenmiyor ki her zaman sağlıklı ve düzenli beslenerek kendinizi de bebeğinizi de kontrol altına alıp daha sağlıklı kilo almanız lazım
Smyy00 Tuba_19 benim kadın doğum doktorum profdu ilk gittiğim, bana ilk 12 hafta sadece 1 kilo sonraki her 4 haftaya 1 kilo alabilirsin demişti toplam 9 kilo fln yapıyor ben biraz çok aldım ona göre ama hep bunu tavsiye ediyorlar
BerrusMom Beyaz ekmek yesen bile bebeğe yararı yokki cnm her gün kefir içebilirsen iç süt peynir sebze tüket bi nevi diyet gibi ye sık ye az ye pilav makarna tüketme şeker tatlı yemeğe çalış bide her gün yürüyüş yapmaya çalış tamamdır 🥰🌸
BerrusMom Tuba_19 benimde ilk gebelik canım bende araştıra araştıra öğreniyorum takıldığın bişi olursa mutlaka sorabilirsin bilgim varsa seve seve yardımcı olurum 🌸🥰
Meryemervee Tuba_19 normal daha bulantıların başlamadıysa hele bir başlasın önce verirsin sonra bitince son hız almaya devam 🙈
Meryemervee Tuba_19 ben de 5. Haftamda öğrenmiştim hamileliğimi o zamanlar benim de yoktu bulantım yani dilerim senin hiç olmaz ama oluyor yine de koku hassasiyeti falan , ilk 3 ay bişey giyemedim doğru dürüst 😕