Hkk0809 Selam hanımlar, ergenliğimde bile böyle sivilce çıkartmadım. Yanaklarım kırmızı sivilcelerle doldu. Bazıları büyük, bazıları küçük isilik şeklinde. Bir de kaşınıyor … siz neler yapıyorsunuz????
pinar2210 Hkk0809 benimde öyle maalesef. Bende kaşıntı yok ama sivilce geçtikten sonra lekeleri kalıyor kırmızı kırmızı. Artan hormonlardan dolayi maalesef yaglanma da artıyor. Özel bisey yapamıyorum temiz tutmak gerekiyor sanirim sürekli
dilaraemral Hkk0809 bende bu sorundan yakınıyorum bu yaşıma kadar cikarmadigim sivilceleri çıkartıyorum resmen yüzüm mafoldu ne olacak bilmiyorum
yasemin333 Hkk0809 sabah akşam hakiki gül suyu ile siliyorum haftada 2 defa madecassol krem sürüyorum yatmadan önce baya geçirdi benim sivilcelerimi.Sürekli derinden sert sivilce çıkıyordu acıyordu bide.
melikeplt96 Hkk0809 gebelikten sonra sivilceleriniz geçti mi ya da ne zaman geçti ben de aşırı sivilce sorunu yaşıyorum 4 aylık gebeyim
Duygus97 Normalde sadece regl döneminde 1 tane sivilce çıkar bende. Benim de şuan yüzümde sivilce mi desem leke mi desem tuhaf şeyler var bir sürü büyüklü küçüklü😑